Kennisplatform voor Oost Nederland

De Groot Installatiegroep gecertificeerd op trede 3 van de NEN Veiligheidsladder

Geplaatst op 19 mei 2020

Onveilige situaties leiden jaarlijks tot veel verzuim en schades. De ‘Veiligheidsladder’ van NEN streeft ernaar het aantal onveilige situaties terug te dringen. Dit wordt gedaan door veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen te stimuleren. De directie van De Groot Installatiegroep B.V. heeft vastgesteld dat de ‘Veiligheidsladder’ ook binnen haar organisatie van waarde kan zijn. Binnen De Groot geldt ‘Werk veilig of werk niet’ en daarom is twee jaar geleden besloten om het bedrijf te laten certificeren volgens het schema.

DGI is een bedrijf met ruim 700 medewerkers binnen vier divisies. In overleg met certificatie-instelling Kiwa is in 2018 besloten om de divisies stapsgewijs te beoordelen. De eerste audits zijn uitgevoerd in de divisie ‘Brandbeveiliging’, met vestigingen in Den Bosch, Emmen, Hengelo, Elburg en Ridderkerk. Het resultaat was positief en certificatie op trede 3 was een feit.

Een jaar later is de audit uitgebreid. De divisie ‘Oost’, waarin de vestiging Hengelo zich bevindt, is ook beoordeeld. De resultaten waren positief en DGI Oost kon worden toegevoegd aan het ‘Veilig Bewust Certificaat’.

De divisies Noord en West ontbraken nog op het certificaat. Om deze toe te voegen is dit jaar het gehele bedrijf beoordeeld. Deze beoordeling is afgerond op 14 mei. We zijn er trots op te kunnen melden dat de audit succesvol is verlopen.

Meer informatie
https://www.degrootgroep.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: