Kennisplatform voor Oost Nederland

Het hele jaar bloemen in jouw tuin? Win het IVN Tuiny Bloeipakket!

Geplaatst op 9 juni 2023
Het hele jaar bloemen in jouw tuin? Win het IVN Tuiny Bloeipakket!

Van zaterdag 10 juni 2023 tot en met 18 juni 2023 is het de Nationale Tuinweek. Een perfect moment om je tuin om te toveren tot een bloeiende oase. IVN Flevoland maakt het Flevolanders deze week extra makkelijk om aan de slag te gaan met een tuin vol bloeiende bloemen, gezonde planten, vogels en insecten. Doe mee met de winactie en maak kans op het winnen van een gratis Tuiny Bloeipakket.  

Vergroen je tuin met het Tuiny Bloeipakket! 

IVN Flevoland organiseert een winactie waarbij maar liefst 80 kant-en-klare plantenpakketten (ter waarde van €89,95) worden verloot. Met het Tuiny Bloeipakket kun je jouw tuin op een eenvoudige en leuke manier vergroenen. Het pakket bevat 13 inheemse en biologische planten die zorgen voor een prachtige bloeiboog van het voorjaar tot het najaar. Dit is niet alleen leuk voor jou, maar ook voor de vlinders en insecten in jouw tuin. Het pakket is speciaal ontworpen om de biodiversiteit in elke tuin te vergroten. Zelfs als je geen groene vingers hebt, kun je gemakkelijk aan de slag met dit kant-en-klare pakket. Het Tuiny Bloeipakket bedekt ongeveer 1,5 m² tuin. 

Samen op weg naar een groen Flevoland  

Deze winactie wordt georganiseerd door IVN Flevoland in samenwerking met de provincie Flevoland. Samen werken zij aan het versterken van de biodiversiteit in Flevoland. Veel wilde planten en dieren in onze provincie zijn niet alleen afhankelijk van natuurgebieden, maar leven juist in de stad en in onze tuinen. Helaas zijn in Nederland een derde van de tuinen minimaal voor de helft betegeld. Ook in Flevoland zijn veel steden, dorpen en tuinen nog te vaak versteend. Dat kan groener! Met deze winactie wordt het Flevolanders die hun omgeving willen vergroenen een stukje makkelijker gemaakt.

Doe mee aan de winactie! 

Wil jij kans maken op een Tuiny Bloeipakket of er een weggeven aan iemand die het echt verdient? Ga naar de website www.ivn.nl/winactie-bloeipakket en meld je aan voor de winactie. De actie loopt van 10 juni 2023 tot en met 18 juni 2023. Om deel te nemen aan de winactie moet je inwoner zijn van de provincie Flevoland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: