Kennisplatform voor Oost Nederland

Huiskes-Kokkeler Autogroep neemt Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip over

Geplaatst op 11 augustus 2022
Huiskes-Kokkeler Autogroep neemt Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip over

Huiskes-Kokkeler Autogroep is voornemens Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip over te nemen. De voorgenomen transactie zal 1 september rond zijn. Dat maken de bedrijven nu openbaar. Alle medewerkers van het schadebedrijf gaan mee. Door de overname groeit Huiskes-Kokkeler Autogroep, die onlangs DAGO Autogroep overnam, naar 11 vestigingen in Twente en Achterhoek, van waaruit alle volumemerken uit de Volkswagen Groep bediend worden. Hiermee heeft de Autogroep vier schadevestigingen in Oost-Nederland.

Volgens Theodoor Vis, algemeen directeur van Huiskes-Kokkeler Autogroep, hebben de bedrijven veel gemeen in cultuur en aanpak. “Het karakter van een Twents bedrijf zie je terug bij ons en bij Autoschadeherstelbedrijf Albert Kip. Het familiebedrijf is al sinds 1953 een vertrouwd gezicht in Oldenzaal. Door de overname kunnen we enerzijds met elkaar een grotere efficiëntere organisatie vormen en anderzijds door de verschillende lokale vestigingen dicht bij onze klanten blijven.”

De belangrijkste reden voor de overname en de daaruit voortvloeiende samenwerking is dat de schademarkt de komende jaren sterk verandert door elektrificatie en merksturing, zegt Vis. Daarnaast willen we blijvend een dynamische omgeving bieden voor ambitieuze medewerkers.

De directie zal gevoerd worden door Theodoor Vis (algemeen directeur) en Marco Golbach (commercieel directeur).

Beide bedrijven kijken uit naar de samenwerking om hun klanten nog beter te kunnen bedienen, nu en in de toekomst.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: