Kennisplatform voor Oost Nederland

Intervisiebijeenkomst communicatieprofessionals op 19 januari

Geplaatst op 12 januari 2023
Intervisiebijeenkomst communicatieprofessionals op 19 januari

Op donderdag 19 januari van 14.30 tot 17.00 uur organiseert de Communicatie Lounge Rijssen een bijeenkomst voor ervaren communicatieprofessionals uit de regio. Deze interactieve workshop staat in het teken van intervisie, kennisuitwisseling en ontmoeting. De bijeenkomst is in Kampus, Morsweg 4 te Rijssen en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Margreet Koster van Communicatieschakel, medeorganisator van de bijeenkomst vertelt: ‘Wij willen juist in deze tijd communicatieprofessionals bij elkaar brengen. Het zijn bij uitstek verbinders en die hebben we hard nodig nu. Tegelijk merken we dat veel communicatieprofessionals worden opgeslokt door het vele werk. Ook in onze branche is de arbeidsmarktkrapte fors en dat maakt dat onze agenda’s overvol zitten. Dan juist is het van belang dat je af en toe reflecteert en ook met vakgenoten kan sparren: Ben ik nog met de juiste dingen bezig? Waar kan ik mijn eigen vakmanschap nog verbeteren? De 19e januari staat intervisie centraal. Deelnemers kunnen een case inbrengen die we met elkaar bespreken. Er is plek voor maximaal twintig deelnemers want we vinden persoonlijk contact erg belangrijk.’

Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan via www.decommunicatieexperts.nl/loungerijssen. Tickets kosten EUR 39,50 per persoon inclusief koffie, thee, hapje en drankje. Op www.decommunicatieexperts.nl is ook meer informatie te vinden over de andere Communicatie Lounges.

Foto: Aminda Fogorafie

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: