Kennisplatform voor Oost Nederland

Jan-Harmen de Goeijen nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Geplaatst op 16 februari 2021
Jan-Harmen de Goeijen nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Jan-Harmen de Goeijen is de nieuwste aanwinst van MKB-adviesbureau Thexton Armstrong. Zowel Jan-Harmen als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de mogelijkheden van deze mooie regio en het verschil dat Jan-Harmen hier voor MKB-ondernemers gaat maken. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf, realiseert hij structurele verbeteringen en bereidt hij ondernemers voor op bedrijfsoverdracht.

Jan-Harmen gunt iedere ondernemer een onafhankelijke sparringpartner. Iemand die naar je luistert, met je meedenkt maar ook de kritische vragen stelt. Iemand die je net even dat duwtje geeft wat je nodig hebt maar tegelijkertijd ook voor jou zelf de handen uit de mouwen steekt.

Vraagstukken
‘Vaak spreek ik ondernemers voor wie het soms allemaal wat te veel wordt. Alle ballen die ze in de lucht moeten houden… klanten, personeel en financiers: iedereen wil wat van de ondernemer en het liefst vandaag nog. Tijd om na te denken over de strategie, verbetermogelijkheden of bedrijfsoverdracht is er niet. Juist dit soort vraagstukken vragen tijd en verdieping; dat is waarmee ik ondernemers graag help.’

Over Jan-Harmen
Na 18 jaar in het bankwezen, waarbinnen hij vooral MKB-ondernemers heeft geholpen, is hij eind 2017 begonnen als zelfstandig bedrijfsadviseur. In zijn tijd bij de afdeling Bijzonder Beheer binnen het bankwezen heeft hij laten zien dat hij goed kan luisteren. Hij is empathisch, heeft oprechte aandacht voor de ondernemer en vraagt door tot de kern van het probleem. Vervolgens gaat hij met de ondernemer op zoek naar creatieve en praktische oplossingen: concrete actiepunten waarmee resultaten geboekt worden. Het Thexton Armstrong-concept past perfect bij Jan-Harmen.

Unieke methodiek
“Mijn persoonlijke, gestructureerde en pragmatische aanpak staan garant voor succes”, aldus Jan-Harmen, partner Thexton Armstrong: “De reden waarom ik voor Thexton Armstrong heb gekozen is de professionaliteit van de organisatie en de bewezen kracht van de unieke methodiek van Thexton Armstrong. De persoonlijke aandacht voor de ondernemer en de gestructureerde methodiek gericht op het verbeteren van het rendement op zowel korte als lange termijn passen perfect bij mij.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: