Kennisplatform voor Oost Nederland

Joost Okkema nieuwe directeur Regionaal Bedrijvenpark Laarberg

Geplaatst op 29 maart 2019
Joost Okkema nieuwe directeur Regionaal Bedrijvenpark Laarberg

Joost Okkema is benoemd tot directeur van het Regionaal Bedrijvenpark Laarberg. Zijn doel is door middel van samenwerking ruimte te bieden aan de sterk aantrekkende vraag naar vestigingslocaties van bedrijven en Laarberg nog aantrekkelijk te laten zijn als vestigingslocatie.  Zo stimuleert Bedrijvenpark Laarberg met de gemeenten Oost Gelre en Berkelland de economie in de Oost Achterhoek.

Okkema heeft een rijke ervaring in het begeleiden van gebiedsontwikkeling. Dit geldt voor projecten voor het creëren van een woonomgeving en voor projecten om de economie te versterken. Hij werkte daarbij samen met zowel overheden als commerciële organisaties. Voorbeelden hiervan zijn bedrijventerrein Hondsgemet in gemeente Geldermalsen en de herstructurering van bedrijventerrein De Goudse Poort in Gouda. Okkema was lange tijd verbonden aan grote adviesbureaus als Grontmij, Atos en Metrum. Momenteel werkt hij vanuit het adviesbureau  OBL-consult waarvan hij partner is.

Als directeur van Laarberg streeft Okkema naar de verdere ontwikkeling van Laarberg als regionaal, toekomstgericht bedrijvenpark. Hij geeft leiding aan het team specialisten en is tevens het aanspreekpunt voor organisaties die belangstelling hebben voor een locatie op Laarberg.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: