Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers

Geplaatst op 20 juli 2022
Kijk op Transfers

Suat Atakay – Operations Manager Service bij Veld Koeltechniek

Suat is recent gestart als Operations Manager Service bij Veld Koeltechniek in Groenlo. Als verbindende organisator zorgt Suat voor het optimaliseren van de Business Unit Services. Hierin wordt gewerkt met verschillende Business Units: Retail, Foodservice, Industrie en Groothandel. Hij zorgt tevens voor een professionaliseringsslag tussen de interne en externe samenwerking. Hij managet het team van zeventig buitendienstmedewerkers. Veld Koeltechniek levert koel- en vriesoplossingen voor onder andere de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeuken-specialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

Jarno Nijkamp – Manager Bedrijfsvoering bij Teham Pongers
Jarno is recent gestart als Manager Bedrijfsvoering bij Teham Pongers. Hij is verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering en -resultaten. Jarno gaat zich focussen op het optimaliseren van de commercie, supply chain, verdere automatisering en digitalisering van deze organisatie. Teham Pongers is de regionale voorraadhoudende staalleverancier uit Hengelo, met als motto: ‘Voordat u het nodig heeft, hebben wij het op voorraad’. De organisatie maakt onderdeel uit van de O. de Leeuw-groep, bestaande uit de voorraadhoudende handelsbedrijven Leeuwbouw, IJzerleeuw, Geertsema Staal, Leeuwtechniek en Hattemleeuw.

Marco Pals – Operations Manager Membraan bij NX Filtration
Marco start per 1 september als Manager Membraan bij NX Filtration. Hij wordt verantwoordelijk voor het inrichten en optimaliseren van het productieproces en het doorontwikkelen van het membraanteam. Marco denkt zowel organisatorisch als op de vloer mee. De medewerkers en teams worden in hun kracht gezet en er wordt samen gedacht in mogelijkheden en kansen. NX Filtration biedt oplossingen voor het filteren van water en dranken, gebaseerd op innovatieve (nano)membraantechnologie en duurzame productiemethoden.

Jurgen Nieuwenhuijs – Algemeen Manager bij Easy Life
Jurgen is 1 mei gestart als Algemeen Manager bij Easy Life in Duiven. Er is recentelijk een overname geweest en op dit moment zit het bedrijf in een transitieperiode. Jurgen is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de organisatie. Daarnaast is hij medeverantwoordelijk voor het bepalen en uitvoeren van het strategisch/commercieel beleid. Op deze manier wordt de continuïteit, winstgevendheid en groei gewaarborgd. Easy Life International B.V. ontwikkelt en produceert aquarium- en vijverproducten in volledig eigen beheer onder de merknaam Easy-Life.

Peter Spit – Manager Finance & Control bij REMONDIS Smart Infra

Peter is recent gestart als Manager Finance & Control bij REMONDIS. Hij is verantwoordelijk voor het aansturen, inrichten en doorontwikkelen van de financiële afdeling, verdeeld over ongeveer tien locaties in Nederland. Peter zorgt onder meer voor de juiste inrichting van financiële en administratieve procedures en processen voor optimaal beheer. REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling in de wereld.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: