Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers

Geplaatst op 25 oktober 2023
Kijk op Transfers

Dit artikel wordt samengesteld in samenwerking met Siebert & Wassink, dé executive search specialist van ondernemend Oost-Nederland, met expertise op het snijvlak van organisatieontwikkeling, werving & selectie en assessments.

Wim Wolsink – Financial Accounting Manager bij Hengelo Salt Specialties

Wim is verantwoordelijk voor de juiste inrichting en uitvoering van de financiële administratie met de daarbij behoren werkprocessen, procedures en systemen. Hij stuurt de financiële afdeling aan en treedt op als sparringpartner voor de Site Director, Commercieel Management, de Controllers en voor de vestigingen in Zweden en Denemarken.

Hengelo Salt Specialties is onderdeel van het Franse Groupe Salins, al meer dan 150 jaar een gevestigde naam in de Europese zout markt. Het zout wordt op verschillende manieren verwerkt; in de voedselindustrie, de farmaceutische industrie, de agrarische industrie, particuliere huishoudens en voor industriële toepassingen. Salins heeft 2 locaties in Nederland: Hengelo en Amersfoort.

Fokkelien Boorsma – Strategisch Communicatieadviseur bij Sint Joseph

Sint Joseph is een van de twee woningcorporaties in de gemeente Almelo. Met zo’n 4900 woningen en meerdere garages, parkeerplaatsen, kantoorpanden en winkelruimten werkt Sint Joseph iedere dag aan prettig wonen.

Om onder andere te zorgen voor het prettige wonen en heldere communicatie naar de huurders, bepaalt Fokkelien onder meer de externe communicatie. Ook zorgt ze voor de interne communicatie en coacht medewerkers om communicatief vaardiger te worden. Ze geeft richting aan de communicatie-koers van Sint Joseph en betrekt hier de organisatie bij. Daarnaast staat ze als perswoordvoerder regelmatig de pers te woord.

Bas Bredewold – Adjunct Directeur bij Marku Bouw

Bas is bij Marku Bouw in Lichtenvoorde de rechterhand van de DGA en verantwoordelijk voor de acquisitie, het aansturen van de organisatie en het optimaliseren van de interne processen. Hij monitort de stand van zaken in lopende projecten, is vraagbaak voor de teamleiders en teamleden bij het organiseren en faciliteren van de bouwprojecten en ziet er op toe dat de projecten soepel, efficiënt en succesvol verlopen.

Marku Bouw (1963) is een integrale en ontwikkelende bouwer die zich richt op de utiliteitsbouw. Hierin zijn 2 opdrachtgevers te definiëren; het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. De onderneming is de afgelopen jaren getransformeerd van een uitvoerend bouwbedrijf naar een sturende, coördinerende en adviserende organisatie.

Lilian Gras – Projectmanager Shared Service bij Veld Koeltechniek

Lilian is verantwoordelijk voor interne projecten voor met name de Shared Services van Veld. De projecten zijn o.a. gericht op verandermanagement, het vertalen van de bedrijfsstrategie naar de afdelingsstrategie en uitrol daarvan, procesoptimalisaties en structurering binnen de Shared Services en het bedrijf en de integratie van de geacquireerde bedrijven binnen de Shared Services van Veld Groep.

Ramon Rouwhorst – Business Unit Manager Service bij Veld Koeltechniek

Ramon is eindverantwoordelijk voor alle facetten binnen de serviceorganisatie van Veld. Zijn taken zijn gericht op procesverbeteringen, commerciële beleidsvoering en (toekomstige) integratie van gedane acquisities binnen de servicetak van de Veld Groep.

Veld Koeltechniek is topspeler in Nederland op het gebied van koudetechniek en werkzaam voor landelijk bekende opdrachtgevers. De onderneming levert koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeuken specialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: