Kennisplatform voor Oost Nederland

LaminaatenParket.nl opent vestiging in Apeldoorn 

Geplaatst op 13 juni 2022
LaminaatenParket.nl opent vestiging in Apeldoorn 

LaminaatenParket.nl opent officieel een nieuwe vestiging, gelegen aan de Vlijtseweg in Apeldoorn. Hiermee is de achtste fysieke vestiging van de van origine online vloerenwinkel een feit.

Het pand waarin LaminaatenParket.nl intrekt is maar liefst 650 vierkante meter groot en telt ruim 500 vierkante meter showroom. De winkel is gelegen nabij de Vlijt in Apeldoorn-Noord. “Ik wilde deze kans niet aan me voorbij laten gaan”, aldus Jeroen Bruins, filiaalhouder van de vestiging in Apeldoorn. “Er zitten hier in de omgeving meer woonzaken dus het past goed. We zijn in de afgelopen weken druk bezig geweest om alles klaar te maken voor de opening en in de komende periode wil ik me focussen, zodat deze winkel slaagt. Klanten wandelen in grote getalen binnen en gaan tevreden weer naar huis en daar haal ik ontzettend veel voldoening uit.”

Echte Apeldoorner

Bruins heeft drie man personeel tot zijn beschikking en is zelf ook operationeel betrokken op de verkoopvloer. Hij beleeft in de eerste periode na de opening een enthousiast ontvangst. Bruins: “Ik ben van origine een echter Apeldoorner en het is prachtig dat ik me heb kunnen vestigen in deze mooie stad. Een échte vloerspecialist was er nog niet in Apeldoorn, dus wij vullen dat gat nu op. Ik heb altijd al voor mezelf willen beginnen en nu is het eindelijk zo ver. Overigens zit ik al jaren in de vloeren business en ben ik het vak ook in Apeldoorn begonnen. Wat dat betreft is de cirkel nu mooi rond.”

Synergie

De vloerspecialist is groot geworden op basis van een goede synergie tussen online en de fysieke winkels. De vestiging in Apeldoorn bouwt hier uiteraard op voort: “Het concept is duidelijk en krachtig, maar de verantwoordelijkheid voor een goede klantervaring ligt bij mij. Ik voel me gesterkt door LaminaatenParket.nl als bredere organisatie en heb dan ook alle vertrouwen in de periode die voor ons ligt. Voor nu wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf en het voelt goed om er deel van uit te maken”, aldus Bruins.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: