Leap groeit ook in 2019 verder als dé partner op het gebied van subsidies en innovatie

28 mei 2019 Innovatie

Leap betrok begin dit jaar een nieuwe kantoorruimte aan de Hengelosestraat 537 in Enschede, te midden van Twentse technologiebedrijven en de University of Twente. Het kantoor kreeg een compleet nieuwe inrichting zodat de specialisten van Leap optimaal kunnen werken aan de versterking van het Oost-Nederlandse innovatiesysteem.

Om de groei verder te realiseren, is Leap onder andere bezig met het aantrekken van nieuw talent. Zo is de innovatiespecialist op zoek naar consultants met affiniteit voor ICT en staan er daarom diverse vacatures uit op de website. Ook organiseert Leap in dit kader, in samenwerking met Kennispark Twente, een Free Lunch Friday op vrijdag 7 juni om 12:00 voor studenten in Enschede. Hierbij wil Leap met ambitieuze studenten in contact komen die hun carrière op gebied van technologie en innovatie willen kickstarten.

Ook op online vlak timmert Leap hard aan de weg en wordt in het tweede kwartaal de corporate website compleet vernieuwd om nog beter de aansluiting te vinden bij innovatieve bedrijven. Daarnaast wordt de website verrijkt met een WBSO-voordeelcalculator en een groter platform geboden voor de specialistenteams van Leap. Hierdoor wordt het voor de specialistenteams nog makkelijker en eenvoudiger om kennis en advies met de klanten en doelgroepen van Leap te delen. Daarnaast keert ook de gebruiksvriendelijke WBSO portal terug in de nieuwe website. De WBSO-portal is een onderscheidende tool gebleken voor de ondersteuning van het WBSO-proces, van aanvraag tot en met het eenvoudig bijhouden van WBSO administratie.

Naast WBSO, stelt de Nederlandse en Europese overheid vele andere stimuleringsregelingen beschikbaar. Zo zijn de Europese regeling H2020 SME en de regionale regeling OP Oost voorbeelden van actuele regelingen waarmee Leap organisaties in Overijssel en Gelderland helpt om het maximale uit innovatie te halen.