Kennisplatform voor Oost Nederland

Lidl Wezep opent woensdag

Geplaatst op 24 maart 2023
Lidl Wezep opent woensdag

Woensdag 29 maart is het zover. Na ruim 8 maanden bouwen opent Lidl om 09.00 haar nieuwe winkel in Wezep aan de Callunastraat. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’. De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 4 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op woensdag 29 maart tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Wezep Callunastraat een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 29 maart een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Hierdoor Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Lidl Nederland

Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels 440 filialen en een webshop voor non-food. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die geen sigaretten en tabak verkoopt en mag zich dit jaar voor de zesde keer op rij Top Employer noemen.

Adres: Callunastraat 17 te Wezep

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: