Kennisplatform voor Oost Nederland

Linda van Zomeren nieuwe CEO logistiek dienstverlener CB

Geplaatst op 22 december 2021
Linda van Zomeren nieuwe CEO logistiek dienstverlener CB

Culemborg – Vanaf 1 maart 2022 is Linda van Zomeren de nieuwe CEO van CB. Zij volgt Hans Willem Cortenraad op. “Met Linda van Zomeren verwelkomen wij een CEO met ervaring in strategieontwikkeling en -implementatie. Een teamspeler die ons goed kent als partner en zich thuis zal voelen in onze markten.” Aldus Bert Meerstadt, voorzitter van de Raad van Commissarissen van CB.

CB

“CB is een mooi bedrijf; toonaangevend in de sector Media en inmiddels van bewezen waarde in de Healthcare-markt.” Aldus Van Zomeren. “Ik kijk ernaar uit om bij CB aan de slag te gaan en samen met het team het bedrijf te leiden naar een toekomst van duurzame groei en ontwikkeling. In markten die beide volop in beweging zijn en waarin CB goederenstromen, diensten en partijen succesvol kan blijven verbinden.”

Linda van Zomeren (51) is op dit moment Directeur Groei bij PostNL en in die functie verantwoordelijk voor de opbouw van de PostNL-divisie actief in Food en Health. Eerder bekleedde zij directie- en managementfuncties binnen PostNL en TNT Post, onder meer in HR, Logistiek en Commercie. Zij startte haar loopbaan bij KPN, na haar studie Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Fotobijschrift: Linda van Zomeren, nieuwe CEO van logistiek dienstverlener CB

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: