Kennisplatform voor Oost Nederland

Moovd hoogst genoteerde Overijsselse bedrijf in 17e KVK Innovatie Top 100 

Geplaatst op 2 december 2022
Moovd hoogst genoteerde Overijsselse bedrijf in 17e KVK Innovatie Top 100 

Moovd uit Nijverdal heeft de 27e plaats veroverd met digitale therapieën, die laagdrempelig toegang bieden tot hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Het is daarmee het hoogst genoteerde mkb-bedrijf uit de provincie. KVK publiceert jaarlijks deze ranglijst met 100 concrete innovaties van het midden- en kleinbedrijf.

Moovd ontwikkelt digitale therapieën, die laagdrempelig toegang bieden tot hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Met hun platform draagt Moovd bij aan het oplossen van de capaciteitsproblematiek in de GGZ en stellen ze therapeuten in staat patiënten sneller te helpen. Goed voor een 27e plaats in de KVK Innovatie Top 100.

Zelfregie

Cliënten die een therapie volgen via Moovd, hebben meer vrijheid en regie, en kunnen het volgen van de sessies makkelijker combineren met hun agenda. Ook biedt Moovd nieuwe digitale technieken zoals virtual reality, die de effectiviteit van de behandeling vergroten. Zo helpt Moovd overbelaste zorgmedewerkers te ontlasten, patiënten meer zelfregie te geven en niet-essentiële contactmomenten te verminderen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: