Kennisplatform voor Oost Nederland

Marcel Bosch nieuwe algemeen directeur van Farm Food Natuurlijke Hondenvoeding

Geplaatst op 12 februari 2024
Marcel Bosch nieuwe algemeen directeur van Farm Food Natuurlijke Hondenvoeding

Per 1 januari 2024 is de 52-jarige Marcel Bosch aangetreden als de nieuwe algemeen directeur van familiebedrijf Farm Food Natuurlijke Hondenvoeding in Nijverdal. Dat maakt de familie De Weerd en tevens aandeelhouder van het bedrijf bekend. “We zijn Marcel zeer dankbaar dat hij ons bedrijf – samen met alle medewerkers – wil begeleiden naar de volgende fase”, zegt oprichter Gerrit de Weerd.

Marcel, die onder meer Fiscaal Recht studeerde aan de Universiteit Maastricht en een MBA aan de Nyenrode Business Universiteit behaalde, heeft de laatste jaren directies en aandeelhouders van (familie)bedrijven bijgestaan als interim-manager en interim-directeur. Vanuit de rol van ‘trusted advisor’ was Marcel reeds enige jaren betrokken bij de familie De Weerd en Farm Food.

Marcel Bosch wil verder bouwen op de basis die Gerrit de Weerd samen met zijn vrouw Ingrid in 1982 heeft gelegd. “Wat goed is, blijft goed en wat nog mooier kan, maken we mooier.” De filosofie “Honden Eerst!” – op basis waarvan Farm Food uiteindelijk samen met de zoons Maarten en Michiel en alle medewerkers is gebouwd – is en blijft hierbij het uitgangspunt. Daarnaast zal Farm Food altijd haar maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid blijven nemen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: