Kennisplatform voor Oost Nederland

Ondernemersacademie: Gratis sparren of klankborden

Geplaatst op 6 april 2020

Bart Lieven en Ineke Nijen Es van de Ondernemersacademie bieden gratis gesprekken aan, om te sparren of klankborden. “Heb jij een vraagstuk over (persoonlijk) leiderschap, leidinggeven, supply chain, bedrijfsvoering, financiën of iets anders? Laat je vraag achter en wij brengen je in verbinding met de juiste persoon.”

De Ondernemersacademie begeleidt al jaren directeuren en professionals in organisaties, om vanuit inzicht en bewustwording in de huidige situatie terug te leren grijpen op een eigen keuze en op het eigen gedrag. “Om te leren ervaren dat je wellicht de situatie zelf niet direct kunt veranderen, maar wel degelijk invloed hebt op hoe je zelf met de situatie om kunt gaan. Aan dat proces van begeleiding is nu een enorme behoefte”, weten Lieven en Nijen Es. “Wij hebben coaches en partners vanuit verschillende disciplines bereid gevonden om het gesprek aan te willen gaan.”

Verbinding
De Ondernemersacademie wil relaties graag ondersteunen in deze tijd. “Wat een impact heeft deze pandemie en de maatregelen die de overheid heeft getroffen voor jou persoonlijk en voor jouw organisatie. Hoe houden wij verbinding met iedereen en hoe kunnen wij onszelf en anderen van dienst zijn? Onze coaches en zakenpartners zijn beschikbaar om met jou in gesprek te gaan. Dit kan gaan over je eigen (persoonlijke) leiderschap, leidinggeven op afstand, regie terugkrijgen, maar ook vraagstukken op het gebied van supply chain, bedrijfsvoering en/of financiën.”

Wie hier gebruik van wil maken, kan een bericht sturen naar: info@ondernemersacademie.net. “Wij nemen contact met je op voor het maken van een (digitale) afspraak.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: