Kennisplatform voor Oost Nederland

Open zaterdag bij ROC van Twente

Geplaatst op 15 november 2022
Open zaterdag bij ROC van Twente

Op 19 november organiseert ROC van Twente van 10.00 tot 14.00 uur een open zaterdag op dertien locaties. De dag helpt leerlingen op weg met het antwoord op de vraag: Wie wil je worden?  

Een overstap naar het mbo kan best lastig zijn. Het is belangrijk stil te staan bij vragen als: wat past eigenlijk bij je? Waar ben je goed in? Hoe vind je een opleiding die bij je past? Tijdens de open zaterdag krijgen leerlingen daar alle hulp bij. 

Voor leerlingen die antwoord zoeken op de vraag wie ze willen worden, hebben studenten van ROC van Twente alvast handige video’s gemaakt. Ze laten leerlingen vast kennismaken met het mbo, met ROC van Twente en met hun opleidingen. Ze geven bovendien handige tips voor het vinden van de juiste opleiding. Tijdens de open zaterdag zijn deze en andere studenten ook op de locaties om vragen te beantwoorden. 

Naast informatie voor leerlingen is er ook informatie voor volwassenen die willen starten met een opleiding bij ROC van Twente. Dat kan weer vanaf 1 februari 2023. Het is duidelijk dat de arbeidsmarkt momenteel erg in beweging is. Het wordt steeds belangrijker jezelf te ontwikkelen en te blijven leren. ROC van Twente kan daar als dé beroepsopleider van Twente bij helpen.

Aanmelden 

Aanmelden voor de open zaterdag kan via www.rocvantwente.nl/opendagen. Dit geldt alleen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Ouders en volwassenen die een opleiding voor zichzelf zoeken, hoeven zich niet aan te melden. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: