Kennisplatform voor Oost Nederland

Opening Waste Vision geslaagd

Geplaatst op 10 november 2022
Opening Waste Vision geslaagd

Een speciale dag, dat was het zeker donderdag 13 oktober jl. De nieuwe vestiging voor de divisie Connect & Control van Waste Vision, aan de Oosterveldsingel 23 in Hengelo, werd gezamenlijk met alle gasten geopend.

Het was een inspireerde en feestelijke dag voor de aanwezige gasten en medewerkers. Een dag waarop Waste Vision haar dankbaarheid en trots op de samenwerking met haar klanten, leveranciers en relaties nog eens extra liet blijken door ze te inspireren met twee sprekers uit de afvalbranche en door elkaar te ontmoeten tijdens de lunch en borrel. Door een gezamenlijke openingsactie waar iedereen letterlijk met elkaar verbonden werd, als tegenhanger van de normale draadloze communicatie, door ieders verlengsnoer aan die van de buurman en buurvrouw te koppelen. De laatste connectie ontstak vuurwerk waarmee de vestiging officieel geopend werd.

Een vestiging die klaar is voor de toekomst, stimuleert en nieuwe ontwikkelingen toejuicht. Waste Vision Connect & Control ontwikkelt hard- en software die, de vulgraad meet, draadloos communiceert, toegangscontrolesystemen beheert, assets in het vizier houdt, data genereerd om de processen van afvalscheiding en logistiek te optimaliseren. Ook de eigen backoffice, production en repair zijn aan de Oosterveldsingel gevestigd.

Naast het technologische hart in Hengelo is er de divisie Container Care in Heinenoord die veilig en snel ondergrondse afvalcontainers reinigt, onderhoudt, repareert en keurt voor een maximale levensduur en met waarborging van de continuïteit.

Waste Vision biedt smart solutions for circular communities. Gemeenten, burgers en bedrijven worden door het producten- en dienstenpakket gestimuleerd om fracties te scheiden en zo duurzaam mogelijk in te zamelen zodat we een samenleving creëren waarin afval niet het einde maar het begin is van iets moois.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: