Kennisplatform voor Oost Nederland

Overname Broekhuis Automatisering door ICT Spirit

Geplaatst op 7 december 2017
Overname Broekhuis Automatisering door ICT Spirit

Broekhuis Automatisering uit Holten onderdeel van ICT Spirit BV in Haaksbergen. De zes medewerkers van Broekhuis Automatisering worden opgenomen in het 60 medewerkers tellende team bij ICT Spirit. Beide partijen zijn zeer verheugd met deze stap.

IT dienstverlener ICT Spirit is voor haar klanten een vertrouwd begrip. Met een werkgebied in Overijssel en Gelderland, een eigen cloud omgeving en hoogwaardige kennis omtrent security en AVG heeft ICT Spirit veel te bieden voor haar klanten. Niet voor niets is ICT Spirit hét Microsoft Competence Center van Oost-Nederland. ICT Spirit zorgt voor flexibele ICT-oplossingen die passen bij de organisatiedoelstellingen van haar klanten en daarmee zijn de relaties van Broekhuis Automatisering in goede handen. ICT Spirit neemt alle bestaande verplichtingen over van Broekhuis Automatisering en zal de dienstverlening vanuit Haaksbergen voort zetten, inclusief de Mailchimp en WordPress trainingen.

Gerrit Broekhuis zal samen met zijn vrouw Jannie het door hemzelf ontwikkelde softwarepakket WinVIS blijven exploiteren en doorontwikkelen onder de naam WinVIS Consultancy. WinVIS is een modulair pakket voor relatiebeheer, projecten en uren, offertes, inkoop, orders, facturen en digitaal archiveren. Het is zeer geschikt voor zzp’ers en MKB bedrijven. Broekhuis: “In dit pakket laten we ruim 20 jaar ICT- en ondernemerservaring samenkomen, waardoor bedrijven snel en gemakkelijk hun administratie op orde hebben.”

Broekhuis is erg tevreden dat Broekhuis Automatisering goed is ondergebracht bij ICT Spirit. ICT Spirit is immers ook een familiebedrijf met een zichtbare en toegankelijke directie, wat heel goed past bij de medewerkers en klanten.

Mark Leferink (algemeen directeur ICT Spirit): ‘Ik ben heel blij met deze expansie. Er zijn veel gelijkenissen tussen beide bedrijven en het sluit perfect aan op het werkgebied van ICT Spirit. Wij kunnen de Broekhuis Automatisering klanten door ons grotere product- en dienstenportfolio nog beter helpen met de juiste automatisering.’

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: