Kennisplatform voor Oost Nederland

PCI Nederland neemt Hecla en ICT Spirit over

Geplaatst op 11 juli 2019
PCI Nederland neemt Hecla en ICT Spirit over

PCI Nederland breidt haar diensten uit met de overname van Hecla en ICT Spirit. Hiermee investeert de marktleider in meer regionale marktkennis. Kamphuis, CEO van PCI Nederland: “Onze ambitie is om als totaalleverancier dicht bij de gebruikers te zijn. Door de overname van Hecla en ICT Spirit kunnen we als totaalleverancier nog meer diensten aanbieden, zoals exclusieve audiovisuele toepassingen.”

Waar veel bedrijven informatieoplossingen als bijzaak beschouwen, ziet PCI Nederland de digitale werkplek juist als cruciale factor voor kantoorprestaties. Het ontzorgen van bedrijven rondom bijvoorbeeld cloudopslag, privacy en documentmanagement zorgt voor hogere productiviteit en een aantrekkelijke werkplek. De overname van Hecla en ICT Spirit is een win-winsituatie: bundeling van kennis en relaties resulteert bij alle partijen in groei en voordeel voor onze klaten. PCI Nederland heeft klinkende relaties zoals Ajax, Landal en Univé en zal in de komende maanden nog meer overnames bekendmaken.
 
Hecla  
Hecla, de audiovisuele professional uit Hengelo, bestaat dit jaar 50 jaar. Peter Slütter, eigenaar van Hecla, zocht al een tijd naar een investeerder om het bedrijf een boost te geven. “Als eigenaar is het mijn plicht om Hecla zo groot mogelijk te maken. Met de overname door PCI sluiten we ons aan bij een organisatie met prachtige referenties en veel kennis. De groei die dit oplevert is een verdiend cadeau voor het vijftigjarig bestaan van Hecla.” 
 
ICT Spirit
Ook ICT Spirit uit Haaksbergen is enthousiast over de overname door PCI Nederland. Mark Leferink, eigenaar van ICT Spirit: “PCI Nederland en ICT Spirit hebben dezelfde visie op service en werkwijze. We blijven gevestigd op de huidige locatie en zullen door de impact van de overname verder groeien. Voor onze collega’s is dit een mooie kans om verder te verdiepen en te verbreden.
 
Eenvoudig op- en afschalen 
Kamphuis beaamt dat de overnames voortkomen uit een gedeelde passie waarbij flexibiliteit centraal staat. “Dus geen langdurige contracten, maar eenvoudig op- en afschalen op basis van transparante maandelijkse bedragen. Dat is voor mkb’ers en grotere organisaties echt aantrekkelijk. De klik was er bij beide bedrijven. Samen willen we dicht bij de klant zijn met een zo uitgebreid mogelijk dienstenpakket.”

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: