Kennisplatform voor Oost Nederland

Peter Eskes toegetreden tot Stolwijk vanWijk Waardegeneratie

Geplaatst op 28 maart 2019
Peter Eskes toegetreden tot Stolwijk vanWijk Waardegeneratie

Met ingang van 1 januari 2019 is Peter Eskes als mede-eigenaar toegetreden tot Stolwijk vanWijk Waardegeneratie in Doetinchem en Zevenaar. Met zijn komst verwerft het kantoor, dat adviseert en begeleidt bij bedrijfsovernames en fusies, een specialist op het gebied van bedrijfswaardering en due diligence. Peter zal met het team samenwerken aan een verdere uitbreiding van de dienstverlening.

Stolwijk vanWijk is al in de markt actief sinds 2011 waarbij het multidisciplinaire team onder leiding stond van Johan van Wijk. Het aantal opdrachten voor aan- of verkoopbegeleiding is al geruime tijd groeiende. Verdere versterking en uitbreiding binnen het team past dan ook niet alleen bij de ambities van Stolwijk vanWijk, maar was inmiddels ook hoognodig. Stolwijk vanWijk maakt deel uit van Stolwijk KennisNetwerk, waar een grote diversiteit aan MKB adviseurs en specialisten verenigd zijn.

Verdere uitbreiding

Peter Eskes is Register Valuator en heeft zich gespecialiseerd in de financiële kant van de dienstverlening die het kantoor aanbiedt. “Naast zijn specialisatie is hij uitstekend in staat om onze klanten gedurende het gehele traject te begeleiden”, aldus Johan van Wijk die aangeeft nu al te merken dat de krachtenbundeling z’n vruchten afwerpt: “We zien dat we samen met Peter al direct een aantal trajecten kunnen opstarten, ik denk dat zijn agenda al snel flink gevuld zal zijn.” Dat laatste vermoeden vormde direct al aanleiding voor het uitzetten van een vacature voor een junior adviseur (inmiddels vervuld) en een nog te vervullen vacature voor een ervaren bedrijfswaarderingsspecialist.

Peter Eskes

Eskes (28) was gedurende vijf jaar in dienst als fusie- en overnameadviseur bij EY. Hij vertelt hierover: “Bij EY heb ik veel ervaring mogen opdoen. Daarbij leverde ik voornamelijk een specifieke bijdrage aan de vervulling van grotere opdrachten voor grote organisaties. Afkomstig uit een ondernemersgezin ligt mijn liefde echter meer bij de advisering van MKB ondernemers en familiebedrijven rondom bedrijfsoverdracht en overnames. Ik vind het mooi om nauw betrokken te zijn gedurende het hele traject, dus vanaf de voorbereiding tot het sluiten van de deal en het leveren van nazorg. Zoals onze bedrijfsnaam het al zegt: klanten mogen uiteindelijk rekenen op adviezen die leiden tot de generatie van een maximale verkoopwaarde óf tot de best mogelijke aankoopdeal.’’

Stolwijk KennisNetwerk

Stolwijk KennisNetwerk opereert vanuit kantoren in Doetinchem en Zevenaar. De organisatie investeert, vanuit haar visie op de toekomst, in talentvolle medewerkers. Zij trekt als gevolg daarvan doorlopend veelbelovende jonge mensen aan. Medewerkers binnen Stolwijk KennisNetwerk opereren steeds meer op basis van eigen verantwoordelijkheid. Ze werken klantgericht samen, tonen ondernemerschap, kwetsbaarheid en diepgang.

Inmiddels is er een verrassend veelzijdig, marktgericht kennisnetwerk ontstaan waar organisaties terechtkunnen voor antwoorden op uiteenlopende adviesvragen. Stolwijk KennisNetwerk herbergt naast Stolwijk vanWijk merken als Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten, Vitacon Luteijn HR specialisten, TLA e-fficiency-specialisten, Stolwijk denHartigh Governance – Advies – Onderzoekspecialisten en Stolwijk PietersBerg Corporate Consultancy & Restructuring. Iedere adviseur denkt en werkt oplossingsgericht, met als belangrijk kenmerk dat zij geregeld de deur voor klanten openhouden naar het breed georiënteerde eigen netwerk van specialisten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: