Kennisplatform voor Oost Nederland

Diana Aalderink nieuwe partner Stolwijk Kennisnetwerk

Geplaatst op 11 januari 2023
Diana Aalderink nieuwe partner Stolwijk Kennisnetwerk

Per 1 januari 2023 is Diana Aalderink toegetreden als zesde partner/aandeelhouder bij Stolwijk Kennisnetwerk (SKN). Een voor alle betrokkenen logische stap. Aalderink is al 23 jaar in dienst bij de organisatie, gestart in de tijd van Stolwijk Van De Rakt en later Stolwijk Kelderman, en is sinds 2011 kantoordirecteur. Ze vormt nu samen met Roeland Scheuter, Han Schut, Nick Tibben, Joost Kelderman en Gerard Stolwijk de maatschapsvergadering.

Met het partnerschap mag het een en ander er op papier dan anders uitzien, in de praktijk voorzien Aalderink en collega’s weinig verandering. Aalderink: “Ik was al bestuurder en woonde alle maatschapsvergaderingen bij. Samen hebben we de afgelopen jaren mooie stappen kunnen zetten naar de brede kennis- en adviesorganisatie en speler van formaat die we nu zijn. SKN zit in mijn DNA; wat we doen, de manier waarop we met elkaar omgaan. Eerst de mens, dan de cijfers, dat is elke dag thuiskomen.”

Nieuws positief ontvangen

Collega’s reageerden positief. Het is Aalderink duidelijk gegund. Zo bevestigt ook voorzitter van de maatschap Joost Kelderman: “De rol vervulde ze al en is nu officieel uitgedrukt in een partnerschap. Ze past enorm goed bij onze organisatie en heeft haar kwaliteiten ruimschoots bewezen. Haar werkwijze, haar manier van vraagstukken aangaan; ze blijft altijd overeind, ook als het lastig wordt. En ze heeft een goed oog voor de menselijke maat. We zijn erg blij met onze keuze.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: