Kennisplatform voor Oost Nederland

Randrock zet Vriezenveen op z’n kop 

Geplaatst op 13 juni 2022
Randrock zet Vriezenveen op z’n kop

De mensen hadden weer zin in een feestje. Dat was goed merkbaar in Vriezenveen. Iedereen was goed gemutst, het was gezellig, de sfeer was goed en het was prima weer. De eenmalige Limited Edition van Randrock op donderdag 26 mei was een geslaagde editie. De start met de van tv bekende tributeband The Billy Joel Experience zorgde meteen voor een vol terrein. Hans de Booij bracht de oude Nederpop terug en Tim Akkerman met zijn band & The Ivy League had een fantastische set voor de rock liefhebber.   

En wat een feest was het ’s avonds. Eerst met de deels Vriezenveense samenstelling The Beggars’ Clan, die met stevige Ierse folk het publiek in beweging kreeg. Vervolgens was de laatste festivalshow van Nederlands bekendste U2 coverband In the Name of. Later op de avond maakten de drie dance-acts er een echt stampend feest van. Het festival was prachtig uitgelicht en de wel heel bijzondere laser- en lichtshow op de toren van de grote kerk maakte het helemaal af.  

Randrock 2023 weer als vanouds 

Volgend jaar wil de organisatie Randrock weer als vanouds organiseren, met de ambitie om het nog iets beter, mooier en grootser aan te pakken. Met een groter festivalterrein, meerdere podia, een diverser muzikaal aanbod, een groter foodfestival en uiteraard ook Randrock Junior met leuke activiteiten en veel vertier voor de kinderen. Kortom een festival voor jong en oud. Zet donderdag 18 mei 2023 maar vast in de agenda.

Foto: Wouter Loeve

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: