Kennisplatform voor Oost Nederland

REMONDIS neemt activiteiten van Aalderson afvalverwerking en containerverhuur over

Geplaatst op 10 maart 2021
REMONDIS neemt activiteiten van Aalderson afvalverwerking en containerverhuur over

REMONDIS heeft de activiteiten van het familiebedrijf Aalderson in het Twentse Enschede overgenomen. Aalderson heeft een sterke marktpositie in Enschede en omgeving en ligt voor REMONDIS op een strategisch belangrijke plek. Het bedrijf is al jaren actief op het gebied van containerverhuur, verwerking van afvalstromen en het leveren van logistieke diensten.

Directeur Roy Aalderson heeft het bedrijf, dat hij van zijn vader overgenomen heeft, 10 jaar lang geleid en uitgebouwd. Zijn hart ligt echter bij de verkoop van oldtimers en hij heeft besloten zich daar nu op te gaan richten. “Toen in de markt duidelijk werd dat ik open stond voor verkoop hebben zich verschillende partijen gemeld. Ik heb voor REMONDIS gekozen omdat ik veel van de normen en waarden die wij als familiebedrijf hebben terug zie bij REMONDIS. Ik vind het belangrijk dat mijn medewerkers hun draai kunnen vinden en de nieuwe eigenaar ook voldoende slagkracht heeft om het bedrijf verder uit te bouwen. Ik heb er vertrouwen in dat REMONDIS dit kan bieden.”

Regionaal sterke partij

Managing Directors  van REMONDIS Andreas Krawczik en Gerd Terbeck onderschrijven de overeenkomsten in cultuur en bedrijfsvoering en zijn verheugd met de overname. Dit is weer een mooie stap in de realisatie van onze groeiambitie in Nederland. Regiodirecteur Herman Gijlers, “Aalderson is een regionaal sterke partij op een voor ons strategische locatie. Wij kunnen onze dienstverlening in de regio nu logistiek optimaliseren en zijn dan ook erg blij met de overnamen.”

Aalderson zal van naam veranderen naar REMONDIS. De volledige integratie zal enige tijd in beslag nemen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: