Kennisplatform voor Oost Nederland

Risto Larsson en Marco Balhuizen treden toe als compagnon bij Nysingh

Geplaatst op 8 september 2021
Risto Larsson en Marco Balhuizen treden toe als compagnon bij Nysingh

De uitvoering van de, in 2020, ingezette groeistrategie van Nysingh is op stoom. Met de overstap door Risto Larsson en Marco Balhuizen en hun team van 10 medewerkers van DVAN advocaten naar Nysingh advocaten en notarissen wordt de implementatie van de groeistrategie een versnelling hoger gezet.  

Risto Larsson, 58 jaar, startte per 1 september 2021 als compagnon binnen de sectie ondernemingsrecht. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ondernemingsrecht en is met name gespecialiseerd op het gebied van fusies & overnames, samenwerkingsverbanden, het begeleiden van investeringen en advisering over Governance vraagstukken. 

Ook Marco Balhuizen, 50 jaar, maakte vanaf 1 september 2021 deel uit van de compagnonsgroep ondernemingsrecht van Nysingh. Hij is gespecialiseerd in de commerciële contractenpraktijk en heeft daarnaast een focus op de Agri & Food sector. 

Twee compagnons

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh: “Een prachtige versnelling van onze strategie! Met deze twee compagnons op strategisch belangrijke specialismen en hun enthousiaste en gespecialiseerde mensen realiseren we onze groeistrategie verder. Met 110 advocaten en notarissen in Nederland, waarvan nu 30 in Utrecht, bieden we nu ondernemingen in de Randstad nóg meer dan voorheen een thuisbasis voor advies en hulp bij alle juridische aspecten van het ondernemen.” 

Risto Larsson, een van de toetredende compagnons: “De landelijke ambities, visie en strategie van Nysingh spreken Marco en mij enorm aan. Wij zien deze stap als een mooie kans om daaraan bij te dragen en, onder meer in de M&A markt, in de top van de markt te kunnen opereren. Bovendien biedt Nysingh als full-service firma een scala aan diensten waar onze cliënten van kunnen profiteren.” 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: