Kennisplatform voor Oost Nederland

Riwal is uitgeroepen tot nationaal kampioen in de European Business Awards

Geplaatst op 18 oktober 2016
EBA National Champion 2016-17

Riwal, specialist in verhuur van hoogwerkers en verreikers, is in de European Business Awards (EBA) uitgeroepen tot Nederlands Nationaal Kampioen voor bedrijven met een omzet boven de € 150 miljoen. De EBA is de grootste zakelijke competitie in Europa, welke is opgezet om bedrijfssucces te vieren in het Europese bedrijfsleven.

Awards
De Awards zijn tien jaar geleden opgericht en worden ondersteund door zakelijk leiders, academici en politieke vertegenwoordigers uit heel Europa. Dit jaar zijn er meer dan 33.000 bedrijven uit 34 landen bekeken.

Riwal is in de eerste fase beoordeeld door een onafhankelijk panel, waarna zij is verkozen tot nationaal kampioen. Beoordeling vond plaats aan de hand van de kernwaarden van de EBA: innovatie, ethiek en succes. Riwal gaat nu door naar de tweede fase van de wedstrijd. Het tweede deel bestaat uit een publieke stemronde en een video.

Geselecteerd
Norty Turner, CEO van Riwal zegt: ‘‘We zijn vereerd dat we zijn geselecteerd om Nederland te
vertegenwoordigen als nationaal kampioen. De European Business Awards zijn alom geprezen en in Europa een toonbeeld voor de meest dynamische bedrijven. We zijn trots om op dit niveau te worden herkend.’’

Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards, feliciteert Riwal met de nominatie om Nederland te vertegenwoordigen als nationaal kampioen. ”Ze staan centraal in het succes van Europa’s sterke zakenwereld en de EBA kernwaarden (innovatie, ethiek en succes) komen sterk naar voren.”

Video
In de tweede ronde moeten de nationaal kampioenen een video presenteren die hun unieke bedrijfsverhaal vertelt en het zakelijk succes verklaard. De onafhankelijke jury zal de beste bedrijven belonen met de titel ‘Ruban d’Honneur’. Deze bedrijven gaan tevens door naar de Gala Finale in 2017.

In twee afzonderlijke publieke stemrondes zullen de video’s worden gepresenteerd op de website van de European Business Awards. Het bedrijf dat de meeste stemmen in hun land ontvangt wordt uitgeroepen tot ‘‘National Public Champion’’. Vorig jaar werd er meer dan 227.000 keer gestemd door klanten, personeel en publiek. Voor meer informatie over de winnaars en de European Business Awards gaat u naar de website.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: