Kennisplatform voor Oost Nederland

Riwal wint Large Rental Company of the Year Award

Geplaatst op 22 juni 2016
Riwal wins Large Rental Company of The Year award

Riwal, de gespecialiseerde verhuurder van hoogwerkers en verreikers, is uitgeroepen tot Large Rental Company of the Year. Op 8 juni jl. vonden in Stockholm (Zweden) de prestigieuze European Rental Awards plaats. Deze awards zijn een gezamenlijk initiatief van International Rental News en de European Rental Association (ERA).

Waardige winnaar
De jury verklaarde het volgende: “2015 was een belangrijk jaar voor Riwal. Het nieuwe, ‘lean’ ingerichte operationele systeem, The Riwal Way, werd bedrijfsbreed in gebruik genomen, de omzet steeg met 13% bij een toename van de vloot van slechts 4% en de EBITDA kwam maar liefst 22% hoger uit. Verder was het bedrijf actief op meerdere fronten: zo is een online accountbeheerportaal voor klanten in het leven geroepen, zijn speciale elektrische gieken ontwikkeld voor bijzondere toepassingen en werden nieuwe vestigingen geopend in België, Denemarken, Zweden, India en Kazachstan. In een categorie waar de concurrentie er niet om liegt en ook de overige kandidaten uitstekend presteerden, is Riwal dit jaar de waardige winnaar van de Large Rental Company of the Year Award.”

“Namens iedereen bij Riwal ben ik enorm trots dat wij deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Dit is een welkome erkenning voor het harde werk dat het team van Riwal heeft verricht om ons bedrijf en onze dienstverlening aan klanten voortdurend te blijven verbeteren.  Ook in de toekomst zullen wij invulling blijven geven aan onze visie om de beste klantenservice in de branche te leveren”, aldus Norty Turner, CEO van Riwal.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: