Kennisplatform voor Oost Nederland

Ruvano neemt kantoorbedrijf Hillen in Almelo over

Geplaatst op 7 juli 2023
Ruvano neemt kantoorbedrijf Hillen in Almelo over

Ruvano Document Solutions heeft Hillen/Mdoc uit Almelo overgenomen. Op de zoektocht naar groei, liepen ze tegen Hillen aan, waarna de deal volgde. En nu telt Ruvano/Connectworks meer dan zestig werknemers.

“Ik heb het altijd met heel veel plezier gedaan. En ik ben blij dat de zaak door deze jongens nu wordt voorgezet.” Herman Hillen (65), de man van de kantoorspullen, heeft zijn bedrijf verkocht aan Ruvano. “En daar heb ik alle vertrouwen in.”

“De angst was dat het bedrijf zou verdwijnen, en daar heb ik geen lol aan. Ik wilde een gedegen voortzetting”, geeft Hillen aan. “Persoonlijk contact en korte lijnen zijn in Twente heel belangrijk”, zegt Wouter. “Ik hoorde laatst van een klant: ‘Jullie zijn een van de weinige bedrijven waar ik op zondagmorgen de directeur nog uit bed kan bellen.’ Niet dat we daar nu zo blij mee zijn, maar het geeft wel een gevoel weer. Klanten vinden persoonlijk contact belangrijk. Ze willen niet bellen met een telefoonnummer waarbij je nooit precies weer wie je aan de lijn hebt.”

Maathuis en Van Weeren begonnen als kantoorautomatiseerders in 2004 met Connectworks. Via Beerzerveld en Tubbergen kwamen ze in 2015 terecht op Bedrijvenpark Twente. De IT- dienstverlener levert ook clouddiensten, telefonie en bedrijfsapplicaties. Een paar jaar terug namen ze Ruvano over, een bedrijf uit Enschede dat in Kyocera printers handelde.

Ze leveren hun producten in een groot deel van Oost-Nederland. Thijmen: “We leveren globaal van Hoogeveen tot Winterswijk en Deventer. Twente-plus zeg ik altijd.”

De eerste gesprekken met deze Twentse ondernemers klikten gelijk. Hillen kreeg er een goed gevoel bij, en daar ging het hem om. Hij wilde zijn bedrijf niet verkwanselen aan een grote partij met hele diepe zakken. “Bij deze jongens is het in goede handen en dat geeft me veel rust”.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: