Kennisplatform voor Oost Nederland

Samenwerking ArtEZ Internationale masterstudenten en Eric Borrias

Geplaatst op 10 mei 2023
Samenwerking ArtEZ Internationale masterstudenten en Eric Borrias

ArtEZ Conservatorium en Festival Tussenland gaan een unieke samenwerking aan met het Brunchvertelconcert De rattenvanger van Hamelen, op zondag 28 mei op het buitenpodium in het Ter Pelkwijkpark te Zwolle. Een concertvertelling, gecombineerd met een heerlijke brunch. Het brunchvertelconcert is gratis toegankelijk, en is geschikt voor publiek van 4 tot 104 jaar oud. Het publiek kan er desgewenst een heerlijk gevulde brunchmand bij bestellen.

Gelauwerd verhalenverteller Eric Borrias bewerkte vele bekende verhalen tot verteltheater. Hij bundelt speciaal voor Festival Tussenland zijn krachten met twintig internationale masterstudenten die op ArtEZ Conservatorium werken aan hun performing identity door muziek te verbinden met wat voor hen belangrijk is. 

Brunchmand

De brunchmand die het publiek bij het vertelconcert kan afhalen, dient vooraf te worden gereserveerd. Het is een heerlijke mand vol luxe broodjes, sap, beleg, koffie en thee. Je bestelt per persoon, voor de prijs van 15 euro via:  zwolleunlimited.nl/artiest/brunchvertelconcert

Het verhaal

De rattenplaag in het stadje Hamelen drijft de inwoners tot wanhoop. Maar dan komt de rattenvanger, een fluitist, die de oplossing heeft. Het stadsbestuur zegt toe hem rijkelijk te belonen. Maar houden ze zich daar ook aan? Welke prijs staat er op het niet houden van hun belofte?

Wanneer: Zondag 28 mei om 11.00 uur
Zonder brunch? Gratis toegang, reserveren niet nodig
Met brunch? Reserveer dan hier: zwolleunlimited.nl/artiest/brunchvertelconcert
Locatie: Ter Pelkwijkpark Zwolle, op het festivalterrein van Festival Tussenland

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: