Kennisplatform voor Oost Nederland

Samenwerking LG Air Solution en technische groothandel Rensa

Geplaatst op 30 maart 2023
Samenwerking LG Air Solution en technische groothandel Rensa

LG Air Solution en Rensa – de meest duurzame technische groothandel op de Nederlandse markt – zijn de samenwerking aangegaan voor de verkoop van duurzame lucht-water warmtepompen.

“Om invulling te kunnen geven aan de steeds groter wordende vraag naar warmtepompen is een breed assortiment met een goede voorraadpositie essentieel”, aldus Dennis Heijink, Commercieel directeur Rensa Verwarming & Ventilatie. “Met een gezonde groei-ambitie en een uitstekende supply chain is een samenwerking met LG voor ons een uitgelezen kans onze positie als warmtepompgroothandel verder te versterken”, vervolgt Heijink.

“Wij leveren voor elke doelgroep een verwarmingsoplossing, of het nu gaat om een erkende w-installateur, e-installateur of loodgieter”, vult Richard de Waal, Sales Director LG Air Solution, aan. “Door de krachten te bundelen, kunnen wij samen met Rensa een waardevolle bijdrage leveren aan de energietransitie in Nederland. Zowel met het oog op de vervanging van verwarmingssystemen in de gebouwde omgeving als de installatie van energie-efficiënte oplossingen in complete nieuwbouwwijken”, sluit De Waal zijn visie.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: