Kennisplatform voor Oost Nederland

Seesing Flex speciale duurzaamheidssponsor van Reurpop in Ruurlo

Geplaatst op 11 mei 2023
Seesing Flex speciale duurzaamheidssponsor van Reurpop in Ruurlo

Achterhoeks grootste uitzendbureau Seesing Flex en Stichting de Vrienden van Reurle, de organisator van het populaire Reurpopfestival in Ruurlo, hebben overeenstemming bereikt over een duurzaamheidssponsorschap voor het komende jaar. De organisatie gaat namelijk, gedurende het 3-daagse festival op 2, 3 en 4 juni, een schoonmaakteam inzetten, die ervoor gaat zorgen dat het terrein plasticvrij blijft. “In het kader van duurzaamheid verplicht de overheid festivals vanaf 2024 om 70% van alle gebruikte plastic afval te recyclen”, vertelt Luuk Rouwhorst, voorzitter Stichting de Vrienden van Reurle.

“Wij willen niet wachten tot volgend jaar en deze duurzaamheidsslag dit jaar al maken. Daarom is dit initiatief van Seesing Flex een zeer waardevolle aanvulling op onze sponsorschappen.” 

‘Schoon genoeg van je baan?’

Ook Seesing Flex heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vindt het waardevol dat ze op deze manier een bijdrage kan leveren. “Als echt Achterhoeks bedrijf zijn we trots op onze mooie groene regio en we dragen graag ons steentje bij aan het behoud ervan”, ligt Ineke Zweverink, vestigingsmanager Seesing Flex Lochem toe. “Dat we het op deze ludieke wijze kunnen doen en tegelijkertijd aan onze naamsbekendheid kunnen werken, is alleen maar bonus. Onder het motto met een knipoog ‘Schoon genoeg van je baan?’ zal elke dag een Seesing Flex schoonmaakteam aanwezig zijn om het afval te verzamelen en terplekke te scheiden. We zijn ervan overtuigd dat het team een positieve invloed zal hebben op de festivalbezoekers. Het is immers veel lastiger om een plastic beker op een schoon festivalterrein te gooien dan op één die al bezaaid ligt”, besluit Ineke.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: