Kennisplatform voor Oost Nederland

Snelle groei zorgt voor nieuw directieteam Enginia

Geplaatst op 10 oktober 2023
Snelle groei zorgt voor nieuw directieteam Enginia

Sinds 1 juli heeft Allard Schurer de functie van Algemeen Directeur overgenomen van Paul HörchnerWout Meijer versterkt de directie als Commercieel Directeur. Zowel Allard als Wout zijn meer dan 10 jaar werkzaam bij Enginia. Beide hebben hun sporen verdiend in het leiden van de maakindustrie naar Industrie 4.0. Om de snelle groei van Enginia te continueren, focust Paul zich op de specifieke groeilijnen van Enginia. Daarnaast blijft hij betrokken bij Enginia als aandeelhouder en adviseur.

Groei heeft focus nodig. Zowel voor onze klanten als voor Enginia. Om de maakindustrie te ondersteunen in de transitie naar Industrie 4.0, is uitbreiding van product portfolio’s van Siemens Digital Industries Software en verbreding van onze dienstverlening essentieel. Met de directiewijziging krijgt Paul de ruimte zich hier op te focussen.

Om de snelle groei van Enginia te continueren, focust Paul zich op de specifieke groeilijnen van Enginia. Daarnaast blijft hij betrokken bij Enginia als aandeelhouder en adviseur.

Trots

Zowel de medewerkers als de aandeelhouders van Enginia zijn trots op hoe Paul Enginia heeft laten groeien tot de organisatie die Enginia nu is. Zijn visie, ambitie en inzet hebben Enginia laten groeien tot een organisatie van 60 medewerkers en meer dan 700 klanten. Onze ambitie is te blijven groeien. Door innovatieve maakbedrijven te laten automatiseren en digitaliseren met hulp van Siemens Digital Industries Software, onze consultancy en training.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: