Kennisplatform voor Oost Nederland

Spreekuur op 28 november met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel

Geplaatst op 21 november 2022
Spreekuur op 28 november met VSBfonds voor financiering sociale projecten in Overijssel

Een mooi plan voor een sociaal initiatief in Overijssel, maar geen geld? Maandag 28 november a.s. zitten regio-adviseurs van VSBfonds klaar om met initiatiefnemers in gesprek te gaan. Het fonds zoekt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen actief mee kunnen doen.

Sociale projecten gezocht

Het spreekuur is met name voor mensen met ideeën die zich richten op het meedoen van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. Voorbeelden zijn ontmoetingsplekken in de wijk of buurt zoals een buurthuis, speeltuin of tuin.

Interesse in een gesprek?

Op maandag 28 november van 10.00 uur tot 16:00 uur zijn de VSBfonds-adviseurs aanwezig bij Rijnbrink, Hunneperkade 70 in Deventer. Er wordt gewerkt op afspraak. Deze kan gemaakt worden via de contactpagina van het Regioteam Overijssel, Utrecht en Flevoland.

VSBfonds

VSBfonds ondersteunt graag projecten die bijdragen aan een sociale, creatieve en inclusieve samenleving. Het fonds bestaat sinds 1990 en heeft elk jaar 26 miljoen euro donatiebudget beschikbaar om te investeren in de kwaliteit van de Nederlandse samenleving. www.vsbfonds.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: