Kennisplatform voor Oost Nederland

Start verkoop moment bij Geertruiden NXT in Deventer

Geplaatst op 14 juni 2023
Start verkoop moment bij Geertruiden NXT in Deventer

Op dinsdag 30 mei was het officiële startschot voor de verkoop van fase 2 van het project Geertruiden NXT in Deventer. Onder grote belangstelling, ruim 165(!) geïnteresseerden hebben het start verkoop event bezocht) werden bezoekers geïnformeerd over de beschikbare appartementen. De middag werd georganiseerd door Koopmans Bouw en Ten Hag Makelaars.

Fase 2

De tweede fase van het project bestaat uit 27 appartementen. De appartementen bevinden zich op de begane grond, eerste- en tweede verdieping. Voor iedere verdieping was er een aparte informatiestand waar de appartementen op een groot bord konden worden bezichtigd. Om de indruk van de nieuwe appartementen nog completer te maken, kregen geïnteresseerden een rondleiding door het gebouw. Verder is het gehele plan in 3D uitgewerkt. Geïnteresseerden konden bij het start verkoop event een gratis 3D bril ophalen en kregen op deze manier nu alvast een goed beeld van hoe het project er na oplevering uit komt te zien. 

Gemeentelijk monument

Het voormalige Geertruiden Ziekenhuis in Deventer heeft een rijke historie. Al in 1472 vestigde het Sint Geertruiden Gasthuis zich in Deventer. Rond 1800 werd het steeds vaker een ziekenhuis genoemd. In 1940 verhuisden ze naar het nieuwe pand aan de Fesevurstraat. In de oorlogsjaren werden veel mensen opgenomen die op de vlucht waren. Het voormalige ziekenhuis is tegenwoordig een monumentaal pand en ademt nog altijd de sfeer van toen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: