Kennisplatform voor Oost Nederland

Hét State of the Art Marketing event van de regio Zwolle

Geplaatst op 1 december 2017
HÉT STATE OF THE ART MARKETING EVENT VAN DE REGIO ZWOLLE

Wil jij ook van 2018 een topjaar maken? Geef 2018 een kickstart en kom naar hét marketing event van Zwolle op Hogeschool Windesheim. ‘It’s time to collaborate!’, het State of the Art Marketing event op 12 januari 2018 staat in het teken van samenwerking. Geroemde sprekers en experts zoals Omar Kbiri en Jarno Duursma delen de nieuwste insights op het gebied van influencer marketing, branded content en de opkomst van kunstmatige intelligentie. Daarnaast is er een netwerkmogelijkheid te sparren met concullega’s uit de regio Zwolle. Kortom, een inspirerende dag die een ondernemer als jij niet mag missen.

De regio Zwolle staat bekend om de goede samenwerking tussen ondernemers, wat een positief kenmerk is. Tijdens het event staat het samenwerken daarom ook centraal. Krachten worden gebundeld om samen meer uit uw onderneming te halen. Inspirerende sprekers brengen u graag op de hoogte van actuele thema’s zoals de inzet van marketing door middel van kunstmatige intelligentie.

Met een frisse blik het nieuwe jaar in?
Bent u bezig om uw marketingplan voor het 2018 op te stellen en heeft u inspiratie nodig? Kom 12 januari naar Hogeschool Windesheim. Maak kennis met gemotiveerde marketing en communicatie studenten en laat u verworden door de marketingtrends van nu!

Inspirerende sprekers
Onder andere trendwatcher Jarno Duursma en storyteller Omar Kbiri brengen je tijdens het SAM-event boeiende onderwerpen bij. Laat je inspireren, meevoeren en activeren met nieuwe informatie en inzichten. Bekijk snel de website van SAM 2018 voor kaarten.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: