Kennisplatform voor Oost Nederland

Stevige voet aan de grond in internationaal speelveld

Geplaatst op 18 december 2017
Stevige voet aan de grond in internationaal speelveld

De Jong & Laan sluit zich per 1 januari 2018 aan bij de Geneva Group International Limited (GGI). Door deze strategische keuze zetten ze stevige voet aan de grond in het internationale speelveld. Een belangrijke stap om aansluiting te blijven houden bij een groeiende klantgroep met behoefte aan specialistische ondersteuning bij internationaal ondernemen. GGI is een alliantie van professionele dienstverleners op het gebied van accountancy, belasting, managementconsultancy en advocatuur. Dit doen ze voor klanten met internationale zakelijke belangen of voor diegene die grensoverschrijdend willen uitbreiden.

Internationale kansen
Roland Ogink, directeur de Jong & Laan: “Steeds meer klanten schuwen grensoverschrijdende uitdagingen niet. Internationaal zakendoen is nergens hetzelfde. Of je nu een bedrijf hebt in het buitenland, goederen of diensten levert in het buitenland of je internationale fiscale positie wilt versterken, het vereist altijd maatwerk. Door lid te worden van GGI kunnen we onze internationale klanten nog beter van dienst zijn, met deskundig en op maat gesneden advies. Dit is een enorm voordeel in een wereld waar globalisering en de kansen die dit met zich meebrengt, toeneemt.”

“Om op het juiste niveau te netwerken en te adviseren is aansluiting bij een andere alliantie voor ons een vanzelfsprekende keuze. Via GGI beschikken we over internationale contacten met de juiste kennis en begrip voor de lokale, culturele, juridische en fiscale verschillen. Een basisvereiste om ook grensoverschrijdend succesvol te ondernemen.”

Over GGI
GGI is wereldwijd een van de grotere samenwerkingsverbanden van onafhankelijke, toonaangevende en ervaren accountants-, advies- en advocatenkantoren. Ze zetten zich allen in om klanten te voorzien van specialistische oplossingen voor hun internationale bedrijfsbehoeften. GGI werkt met 771 kantoren vanuit 123 landen, waarmee ze de beste lokale, onafhankelijke bedrijven in staat stellen wereldwijd te handelen zonder hun onafhankelijkheid te verliezen.

Ambitie
“Net als bij de Jong & Laan staan kwaliteit, ondernemerschap en professionaliteit bij GGI voorop. De hoge kwaliteitsstandaard sluit aan bij de werkwijze van de Jong & Laan. De samenwerking ondersteunt onze ambitie om onze internationale dienstverlening nadrukkelijker in de markt te zetten”, aldus Roland Ogink. Niet alleen biedt deze samenwerking de Jong & Laan veel mogelijkheden, ook GGI vergroot haar dekking in Nederland aanzienlijk. Buitenlandse bedrijven die in Nederland zakendoen of zich in Nederland willen vestigen, profiteren van onze expertise.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: