Kennisplatform voor Oost Nederland

Regio Zwolle Congres 2023: Wij & AI Grenzeloze intelligentie

Geplaatst op 11 december 2023
Regio Zwolle Congres 2023: Wij & AI Grenzeloze intelligentie

Ieder jaar organiseert Stichting Regio Zwolle Congres het Regio Zwolle Congres, om ondernemers wakker te schudden, bij te praten en verder te helpen in een snel veranderende omgeving. Waar vorig jaar de verschillende crises werden besproken, richt het congres zich dit jaar op de kansen en uitdagingen van kunstmatige intelligentie.

Regio Zwolle Congres 7 december

De 12de editie van het congres is in Theater de Spiegel. Met het thema kunstmatige intelligentie worden bezoekers geprikkeld om na te denken over de kansen en uitdagingen die dit biedt. Waar komt de menselijke maat om de hoek en wat betekent dit voor de verschillende sectoren in onze regio? Met topspreker Deborah Nash, dagvoorzitter Merel Westrik en cabaretier Dolf Jansen beloofd het een goede editie te worden.

Regio Zwolle Monitor

Het evenement is ontworpen om deelnemers te informeren, inspireren en de dialoog over de toekomst van de regio te stimuleren. Een terugkerend onderdeel van het congres is de Regio Zwolle Monitor. Aan de hand van o.a. de pijlers brede welvaart, leefomgeving en menselijk kapitaal wordt regionaal de stand van zaken onderzocht. Ook zoomt de monitor in op het thema kunstmatige intelligentie.

Ondernemers, onderwijs en overheid ondersteunen het congres

Uniek aan het congres en kenmerkend voor de regio is dat het congres mogelijk wordt gemaakt door regionale partners. Ondernemers, overheid en onderwijs ondersteunen het congres. Bestuurslid Erwin van Dalfsen; “Het Regio Zwolle Congres is de plek om nieuwe inzichten op te doen in opkomende trends en is de plek in regio waar ondernemers, overheid, onderwijs en ook de zorg elkaar in deze omvang ontmoeten”.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: