Kennisplatform voor Oost Nederland

Team Nijhuis uit Borne behoudt status als FD Gazelle

Geplaatst op 17 november 2016
Team Nijhuis bij uitreiking van FD Gazelle

Het digitale marketing bureau Team Nijhuis uit Borne is voor het tweede jaar op rij FD Gazelle geworden. Volgens het Financieel Dagblad is het Twentse bureau één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit betekent dat het bureau zich voor het tweede jaar op rij FD Gazelle mag noemen. De feestelijke ceremonie was gistermiddag in de Stadsschouwburg in Deventer.

Jongensdroom
“Het feit dat je je als bureau twee keer achter elkaar FD Gazelle mag noemen toont aan dat we succesvol én van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten, aldus eigenaar Gerben Lievers. “Een jongensdroom komt uit. Trots op het team en de klanten die ons elke dag hun omzet toe vertrouwen.”

Zes jaar geleden werd de koers ingezet die Team Nijhuis nu nog steeds vasthoudt. In september mocht het bureau – dat haar oorsprong kent in de jaren ’70 – zichzelf al het 37ste snelst groeiende bedrijf in de Deloitte Technology Fast50 noemen. Met een team van 32 specialisten werkt het bureau in multidisciplinaire vorm aan de groei van haar klanten. Het bestaansrecht behaalt het Twentse bureau uit de groei die zij realiseert voor haar klanten.

Gisteren nam een delegatie van het team de glazen award in handen in de Stadsschouwburg in Deventer.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: