Kennisplatform voor Oost Nederland

The Church (voormalig Bizar Bazar) opent 17 maart haar deuren

Geplaatst op 6 maart 2023
The Church (voormalig Bizar Bazar) opent 17 maart haar deuren

The Church is de nieuwe naam van het toonaangevende restaurant met cocktailbar van Arnhem. Hier wordt de kwaliteit met de bijzondere locatie gecombineerd, in de voormalige Lutherse kerk in Arnhem. Het boutiquehotel en restaurant vallen onder The Church, maar krijgen elk een eigen rol. Samen versterken ze elkaar en zorgen ze voor een wisselwerking.

De ambitie is om zeker met het restaurant maar ook met het hotel internationale allure uit te stralen. Daarbij laten wij de gasten met al hun zintuigen bijzondere kwaliteit beleven en oprechte aandacht ervaren. The Church is een hemelse ervaring. Een plek waar je gehoord en gezien wordt. Waar je geweest wilt zijn!

Onze belofte

Het restaurant biedt een spectaculaire totaalbeleving in een kerk met de allure van een eigentijdse kathedraal, waarin je met al je zintuigen op een hemelse manier geniet. Feels like heaven! De aankleding is eigentijds en met zorg samengesteld en RoosArt heeft de street art muurschilderingen verzorgd. Chef Bart Leussink en gastvrouw Janiek van den Broeck zijn ambitieus en streven naar het beste van het beste voor hun gasten. Zij willen met hun passie en vakmanschap de verwachtingen van de gasten overtreffen.

Kom de sterren van de hemel genieten

Voor een onvergetelijke totaalbeleving in The Church hoef je geen jetsetter te zijn. Iedereen voelt zich hier thuis, je krijgt volop persoonlijke aandacht. Juist daarom blijf je terugkomen. Voor een avondje fijnproeven, een bijzondere overnachting, een geweldig feest of een zakelijke meeting die je voor altijd bij blijft. Natuurlijk trakteren wij op een lekkere bubbel tijdens de feestelijke openingsweken. Hoe wil jij The Church beleven? Bart en Janiek heten je van harte welkom!

Foto: HIM plus

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: