Kennisplatform voor Oost Nederland

Top 3 genomineerden voor de Deventer Promotieprijs zijn bekend

Geplaatst op 10 april 2024
TOP 3 GENOMINEERDEN VOOR DE DEVENTER PROMOTIEPRIJS ZIJN BEKEND

De top 3 genomineerden voor de Deventer Promotieprijs 2024 zijn bekend. De kanshebbers zijn, in willekeurige volgorde: Parkcafé Mees samen met Stichting Vogeleiland, Deventer Verhaal, De IJssel (alle betrokken Deventenaren).

De Deventer Promotieprijs wordt jaarlijks georganiseerd door Deventer Marketing en uitgereikt door wethouder Jaimi van Essen. De prijs is een erkenning voor een persoon of organisatie die veel betekent in de promotie van Deventer en bestaat uit een kunstwerk dat voor de winnaar persoonlijk wordt gemaakt door de Deventer edelsmeden van MinkKoot.

De jury, bestaande uit Claire Evers – directeur van Deventer Marketing – en wethouder Jaimie van Essen, heeft dit jaar uit een lijst van genomineerden een Top 3 selectie gemaakt. Naast de winnaar verdienen ook de andere genomineerden erkenning voor hun ambassadeursrol voor Deventer. Deze mensen en organisaties leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan het bekender maken van Deventer als prettige plek om te leven, werken, leren en ontspannen.

De uitreiking vindt plaats tijdens het Citymarketing event Deventer op dinsdag 7 mei. Tijdens dit evenement staat het thema Talentmarketing en de marketing hiervoor in Deventer centraal. Tijdens de avond worden de drie genomineerden op het podium in het zonnetje gezet en wordt de winnaar van de Deventer Promotieprijs 2024 bekend gemaakt.

De Deventer Promotieprijs wordt dit jaar voor de 30e keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder meer: binnenstadsmanager Peter Brouwer, rapper Snelle, interieurwinkel Carlos in Huis, Saxion, Bussink Koek, NV Bergkwartier, Go Ahead Eagles, Özcan Akyol en het team van Matz Carwash. Vorig jaar ging de Deventer Promotieprijs naar StreetArtStreets.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: