Kennisplatform voor Oost Nederland

Top 4 genomineerden voor de Deventer promotieprijs zijn bekend

Geplaatst op 8 maart 2023
Top 4 genomineerden voor de Deventer promotieprijs zijn bekend

De kanshebbers zijn, in willekeurige volgorde: Museum EICAS, DAVO Bieren, Street Art Streets en horecatrio Max Hertzdahl, Michael Hoeksema en Valentijn Bergers.

De Deventer Promotieprijs wordt jaarlijks georganiseerd door Deventer Marketing en uitgereikt door wethouder Thomas Walder. De prijs is een erkenning voor een persoon of organisatie die veel betekent in de promotie van Deventer en bestaat uit een kunstwerk dat voor de winnaar persoonlijk wordt gemaakt door de Deventer edelsmeden van MinkKoot.

De jury, bestaande uit Claire Evers – directeur van Deventer Marketing – en wethouder Thomas Walder, heeft dit jaar uit een lijst van genomineerden een Top 4 selectie gemaakt. Naast de winnaar verdienen ook de andere genomineerden erkenning voor hun ambassadeursrol voor Deventer. Deze mensen en organisaties leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan het bekender maken van Deventer als prettige plek om te leven, werken, leren en ontspannen.

De uitreiking vindt plaats tijdens het ‘Deventer Citymarketing Event’ op dinsdag 4 april. Tijdens dit evenement staat de marketing van Deventer centraal en vindt ook de opening plaats van het Hanzejaar in Deventer. Tijdens de avond worden de vier genomineerden het podium op geroepen en wordt de winnaar van de Deventer Promotieprijs 2023 bekend gemaakt.

De Deventer Promotieprijs wordt dit jaar voor de 29e keer uitgereikt. Eerdere winnaars waren onder meer: binnenstadsmanager Peter Brouwer, rapper Snelle, interieurwinkel Carlos in Huis, Saxion, Bussink Koek, NV Bergkwartier, Go Ahead Eagles en Özcan Akyol. Vorig jaar ging de Deventer Promotie Prijs naar het team van Matz Carwash.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: