Kennisplatform voor Oost Nederland

Twentepoort Logistiek nieuwe transportpartner van Solar Team Twente

Geplaatst op 25 april 2019
Twentepoort Logistiek nieuwe transportpartner van Solar Team Twente

Twentepoort Logistiek is de nieuwe partner van Solar Team Twente en zal het volledige binnenlandse transport uit handen nemen. Het betreft vooral onderdelen en mallen, maar ook het transport van de zonneauto zelf zal door Twentepoort Logistiek georganiseerd worden.

Stimuleren van duurzame logistieke oplossingen
Als expediteur heeft Twentepoort Logistiek zelf aandacht voor duurzaamheid en ligt er focus op bijvoorbeeld het verminderen van zogenaamde “leeg kilometers”. Door het specialisme en grote netwerk transporteurs voor bestemmingen in Oost-Europa, Rusland en Centraal-Azië is er bijna altijd een passende logistieke oplossing. Dit kan zowel regulier wegtransport zijn, maar ook gekoeld en diepvriestransport of speciaal / exceptioneel transport.

‘De samenwerking met Solar Team Twente past goed in ons MVO beleid’ aldus Gerwin Teunis, teamleider sales. ‘Intern proberen we zo duurzaam mogelijk te werken en ook in onze dienstverlening staat dit hoog in het vaandel. Het stimuleren van  duurzaamheid binnen de transport- en logistieke sector door middel van het partnership met Solar Team Twente is een logische volgende stap.’ Twentepoort Logistiek organiseert het binnenlandse transport van onderdelen, mallen en de zonneauto zelf. Daarnaast wordt er ondersteund op het gebied van planning en organisatie van logistieke zaken.

Meer informatie over het partnership en Solar Team Twente via https://www.twentepoort-logistiek.nl/solar-team-twente/

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: