Kennisplatform voor Oost Nederland

Van Dorp zorg en NCT Integrations bundelen krachten in samenwerking

Geplaatst op 15 april 2022
Van Dorp zorg en NCT bundelen krachten in samenwerking

Van Dorp en N.C.T Holding, eigenaar van NCT Integrations BV hebben een overeenstemming bereikt over het vormen van een joint venture. Waarbij Van Dorp, met onder meer een filiaal in Hengelo en Deventer, 50% van de aandelen van NCT Integrations BV gaat overnemen.

De activiteiten van Van Dorp zorg en NCT zijn nu samengevoegd onder de naam van NCT en worden voortgezet vanuit de locatie in Raamsdonkveer. Voor medewerkers en opdrachtgevers van NCT, blijft de situatie dus ongewijzigd.

De opdrachtgevers van Van Dorp zorg worden voortaan door NCT bediend. De leiding van NCT Integrations bestaat uit Remco de Neef (algemeen directeur) en Wilfred Peters (commercieel directeur).

Betekenisvolle samenwerking

Van Dorp zorg en NCT zijn beiden gestoeld op de motivatie om van betekenis te zijn binnen het domein van zorgtechnologie in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Het bundelen van de krachten, is een logische vervolgstap om deze ambitie verder te verwezenlijken.

Wilfred Peters, Commercieel Directeur van Van Dorp zorg: “Van Dorp zorg en NCT hebben beiden een goede positie verworven in de implementatie en het onderhoud van zorgsystemen voor de ouderen- en gehandicaptenzorg. Dankzij onze samenwerking kunnen wij ons richten op de versterking van onze infrastructuur. Verder biedt de samenwerking kansen om ons relatienetwerk verder uit te breiden en het dienstenaanbod te vergroten.”

Remco de Neef, Algemeen Directeur van NCT: “Wij hebben met Van Dorp nu een betrouwbare partner voor het installeren en beheren van zorgdomotica. Daarnaast biedt het allround dienstenpakket van Van Dorp op het gebied van andere disciplines zoals het installeren, beheren en verduurzamen van gebouwtechniek nieuwe kansen voor onze opdrachtgevers.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: