Kennisplatform voor Oost Nederland

Vriezenveen op z’n kop tijdens uitverkochte jubileumeditie van Randrock

Geplaatst op 22 mei 2023
Vriezenveen op z’n kop tijdens uitverkochte jubileumeditie van Randrock

Zonovergoten en vol goede zin. Het publiek was helemaal klaar voor een fantastische festivaldag. De line-up van de 20-jarige jubileumeditie was hoogwaardig. De bezoekers hebben een topdag gehad, evenals alle bands en artiesten. Maar liefst 7500 mensen togen naar het centrum van Vriezenveen voor goede muziek op drie podia, diverse activiteiten op Randrock Junior en om te genieten en relaxen op de food en reggaeweide. 

Juf Roos en buurjongen Gijs hadden de eer om Randrock te openen met hun gezellige oud-Hollandse liedjes. Het plein was meteen goed gevuld met heel veel opgetogen en blije koppies en al snel werd het drukker en drukker. Randrock was een reünie voor veel mensen en bij veel Vriezenveners staat Randrock rood omcirkeld in de agenda: tijd om elkaar weer te ontmoeten. Inmiddels is het festival niet alleen geliefd in het dorp maar ook (ver) daarbuiten. Zo kwam ongeveer de helft van het aantal ticketaankopen van buiten Vriezenveen.  

De nieuwe metalmiddag sloeg ook goed aan. Het terrein voor het podium is niet leeg geweest. Van hard metal tot trashmetal en van punkrock tot hard rock van Metallica tribute Present Danger. Een goede reden om metal/rock een vaste spot in de programmering te geven, aldus de organisatie. Met de grootse line-up van o.a. Abba Tribute, Henk Wijngaard, Douwe Bob, Van Dik Hout, Feestnation en La Fuente was Randrock 2023 een knallende editie. Dit alles was niet mogelijk zonder de inzet van de bijna 200 vrijwilligers, sponsoren, leveranciers en niet te vergeten de bezoekers zelf. 

Foto: Robert Westera Fotografie

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: