Kennisplatform voor Oost Nederland

WIHA viert 40-jarige bestaan

Geplaatst op 2 oktober 2020
WIHA viert 40-jarige bestaan

WIHA viert dit jaar haar 40-jarige bestaan, waar we enorm trots op zijn! De afgelopen 20 jaar heeft Johnny Kock als directeur/eigenaar, met behulp van het volledige WIHA-team, de firma WIHA verder uitgebouwd en zijn we een belangrijke speler op het gebied van diamantzaag- en betonboortechniek geworden. Met trots kijken we hierbij ook naar de uitbreiding van een aantal grotere, landelijke opdrachtgevers in de afgelopen jaren.

Om continuïteit, verdere groei en kwaliteit te kunnen blijven realiseren, is vanaf 1 oktober Rob Bongers als commercieel directeur toegetreden tot WIHA. Rob heeft ruime verkoopervaring in en affiniteit met de bouwbranche, waardoor we verder kunnen professionaliseren. Rob zal het nieuwe aanspreekpunt worden voor onze bestaande en nieuwe klanten; Johnny blijft als operationeel directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van WIHA.

Naast het uitbreiden van het directieteam, is besloten om Kaak Beheer B.V. en Leusink Beheer B.V. als aandeelhouders toe te laten treden. Hierdoor krijgt WIHA de beschikking over een groter netwerk, waardoor het zich als Achterhoeks bedrijf kan versterken en zich nog beter kan profileren in zowel de regio als in de rest van Nederland. Ook in de toekomst blijft WIHA hiermee uw gekwalificeerde en betrouwbare partner op het gebied van diamantzaag- en betonboortechniek.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: