Kennisplatform voor Oost Nederland

Wie wint dit jaar de WTC Twente Export Award?

Geplaatst op 8 april 2019
Wie wint dit jaar de WTC Twente Export Award?

Ieder jaar wordt de prestigieuze World Trade Center Twente Export Award uitgereikt aan een bedrijf of organisatie in de regio die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt genomineerden op o.a. exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat. De laatste winnaar was Aircrete Europe uit Oldenzaal. Naast de Award zelf ontvangt de winnaar een jaar lang gratis lidmaatschap van de WTC Twente Business Club. De uitreiking vindt plaats op woensdag 12 juni in het WTC Twente. De aanmelding is inmiddels geopend en bedrijven kunnen zich nog tot 10 mei aanmelden.

Het winnen van de Export Award zorgt voor veel publiciteit en geeft een enorme stimulans. Algemeen Directeur Ralf Beier: “Het is een prijs voor het hele team en de partners in de regio waarmee wij samenwerken en een erkenning voor al ons werk in het buitenland om goede Nederlandse producten uit Twente te vermarkten”.

Tot 10 mei a.s. kunnen bedrijven zichzelf of een ander bedrijf aanmelden. Een vakjury, onder leiding van de voorzitter van de Twente Board Geert Braaksma, kiest uit de aanmeldingen de drie genomineerden die door de jury worden bezocht. Deelname staat open voor kandidaten uit heel het Euregiogebied. Om mee te dingen hoeft men geen lid te zijn van de Business Club, benadrukt de organisatie.

De WTC Twente Export Award is een initiatief van de WTC Twente Business Club. De edities van 2016, 2015, 2014, 2013 2012, 2011 en 2010 werden respectievelijk gewonnen door Yalp uit Goor, het Oldenzaalse Trioliet, SES Creative uit Enschede, Easy Sanitary Solutions uit Oldenzaal, PM Aerotec uit Dedemsvaart/Hengelo, HoSt uit Enschede en Tyro Remotes uit Almelo.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: