Kennisplatform voor Oost Nederland

WTC Export Award open voor bedrijven uit Oost-Nederland

Geplaatst op 15 augustus 2016
WTC Export Award Robert Liet - Trioliet

De prestigieuze World Trade Center Export Award wordt ieder jaar uitgereikt aan een bedrijf of organisatie in de regio die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. Een onafhankelijke vakjury beoordeelt genomineerden op o.a. exportstrategie, innovatie, ondernemerschap, ambitie, visie en resultaat. Naast de Award zelf ontvangt de winnaar een jaar lang gratis lidmaatschap van de WTC Business Club en een landenonderzoek van Saxion en WTC Twente. De uitreiking vindt plaats op donderdag 27 oktober 2016 aansluitend aan het International Business Forum. De aanmelding is inmiddels geopend en bedrijven kunnen zich nog tot 1 september aanmelden.

De winnaars van de afgelopen jaren geven aan dat het winnen van de Export Award veel publiciteit heeft opgeleverd en eveneens een positief effect heeft gehad op de personeelswerving. Tevens is het een enorme waardering voor het bedrijf volgens winnaar van vorig jaar directeur Robert Liet van Trioliet: “We zijn erg trots en zien dit als een stimulans om door te gaan met ondernemen buiten de grenzen. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel noodzakelijk.”

Bedrijven kunnen zichzelf of een ander bedrijf tot 1 september 2016 aanmelden via de button op de website. Een vakjury, onder leiding van lector internationaal ondernemen in het MKB bij Saxion, Louise van Weerden, kiest uit de aanmeldingen de drie genomineerden die door de jury worden bezocht. Dit jaar staat deelname voor het eerst open voor kandidaten uit heel Oost-Nederland. Om mee te dingen hoeft men geen lid te zijn van de Business Club, benadrukt de organisatie.

De WTC Export Award Oost-Nederland is een initiatief van de WTC Twente Business Club en de Business Club van WTC Arnhem Nijmegen. De edities van 2015, 2014, 2013 2012 en 2011 werden respectievelijk gewonnen door het Oldenzaalse Trioliet, SES Creative uit Enschede, PM Aerotec uit Hengelo, HoSt uit Enschede en Tyro Remotes uit Almelo.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: