Kennisplatform voor Oost Nederland

WTC Twente organiseert de World Trade Day

Geplaatst op 27 oktober 2017
WTC Twente organiseert de World Trade Day

In opvolging van het International Business Forum 2016 en om de officiële opening van het nieuwe business centrum van het World Trade Center Twente niet ongemerkt voorbij te laten gaan organiseert het WTC Twente op 6 november de World Trade Day. Op deze middag staat het wereldwijde WTC netwerk ter beschikking aan de ondernemers uit Oost-Nederland.

Naast een aantal succesvolle ondernemers uit de regio, zoals Bas Oude Luttikhuis (ikwilvanmijnautoaf.nl), Jan Harmen Wiebenga (Triboform) en Geert Braaksma (voorzitter van de Twente Board), zullen er buitenlandse experts en meerdere ambassades en World Trade Centers op 6 november te gast zijn. Een unieke netwerkbijeenkomst voor internationaal georiënteerde ondernemers, professionals en instellingen uit Oost Nederland en het Duitse grensgebied. Er zijn die middag vertegenwoordigers uit 16 landen onder één dak. Eveneens kunnen ondernemers in gesprek gaan met specialisten op het gebied van internationaal contracteren, valutarisico’s en kansen en valkuilen bij het internationaal zakendoen. De World Trade Day wordt afgesloten met een Italiaanse netwerkborrel aangeboden door World Trade Center Trieste. Kortom, een dag die de internationaal gerichte ondernemer niet mag missen!

Deelname aan de World Trade Day is GRATIS. Aanmelden is verplicht. Uitsluitend voor de deelname aan de International Matchmaking gesprekken wordt een bijdrage van 50,- euro aan niet-leden van de WTC Twente Business Club gevraagd. Voor het gedetailleerde programma en inschrijven ga naar de website. Aanmelden voor bedrijven is mogelijk tot 1 november 2017.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: