Kennisplatform voor Oost Nederland

Youngstars en Djopzz slaan handen ineen

Geplaatst op 11 januari 2021
Youngstars & Djopz slaan handen ineen

Djopzz en Youngstars beginnen 2021 met een mooie samenwerking. Zij slaan de handen ineen, zelfs in deze bijzondere tijd. Een krachtige stap voor beide uitzendbureau’s. “Een van de drijfveren is talentontwikkeling, hoe gaaf is het dan om – na een jaar intensief samen te werken met een jonge ondernemer – de handen ineen te slaan en samen vorm te gaan geven aan de ambities”, vertelt Eric Krabbe. 

Als eerste gaat Youngstars Uitzendbureau verder als: Youngstars B.V. powered by Djopzz. Luuk Bravenboer (mede-eigenaar van Youngstars) kan zich door deze stap beter focussen op de dingen die hij goed kan: klantcontact, medewerkers en nieuwe uitdagingen. De focus ligt op de uitzendkrachten, zodat zij hen nog beter van dienst kunnen zijn. Mocht een flexwerker de stap willen zetten naar een vaste baan, is dit makkelijker te realiseren. Door deze samenwerking kunnen de partijen alle facetten onder één dak regelen.

“Wij kunnen nog sneller en beter ontwikkelen door de kennis en tools van Djopzz”, aldus Luuk Bravenboer. Het jaar 2021 staat voor hen in teken van deze nieuwe stap en het krachtig neerzetten van deze samenwerking.

Over Youngstars
Youngstars powered by Djopzz staat voor flexibele, snelle, tijdelijke en leuke (bij)banen voor studenten, scholieren, dropouts en mensen met een tussenjaar. Youngstars is het uitzendbureau voor en door jongeren.

Over Djopzz
Djopzz verbindt mens en werk. Wij vullen vacatures in en creëren banen. Djopzz is intermediair op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Wij gunnen iedereen een baan die past. En we gunnen werkgevers het talent dat ze zoeken. Het vertrouwen in elkaar staat hierin voorop. Wij doen meer dan samenwerken, wij geloven in duurzame oplossingen voor zowel medewerkers als klanten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: