Kennisplatform voor Oost Nederland

ABRO Projectafbouw: een verbouwing zonder zorgen

Geplaatst op 27 september 2021
ABRO Projectafbouw: een verbouwing zonder zorgen

Bij het inrichten of verbouwen van een ruimte komt veel kijken. Van planningsfase tot ontwerpfase en van vergunningsaanvraag tot oplevering. ABRO Projectafbouw neemt opdrachtgevers dit gehele traject van begin tot eind uit handen en zorgt voor een tot in detail afgewerkte locatie waar de klant na oplevering direct kan intrekken. Deze formule van totaalafbouw slaat al jarenlang bijzonder goed aan in Twente en omgeving, zo vertelt directeur Jeroen Pronk: “Niet voor niets halen wij een heel groot deel van onze klanten uit mond-tot-mondreclame.”

Jaren geleden al signaleerde Pronk in de markt een toenemende behoefte aan een totaaloplossing voor projectafbouw. Van oudsher moeten opdrachtgevers bij projecten met veel verschillende specialisten om tafel. Bijvoorbeeld op het gebied van architectuur, verlichting, vloeren, wanden, stuc-, tegel- en schilderwerk. Bij ABRO is daar geen sprake van en verloopt het contact vanaf het eerste moment met één projectmanager. Deze coördineert alles van A tot Z en geeft tussentijds geregeld updates over de voortgang.

Verhuizen of renoveren

Omdat vrijwel elke onderneming vroeg of laat een keer moet verhuizen of renoveren, is het klantenbestand van ABRO zeer divers van aard. Met name in de vastgoedsector en kantoorinrichting is de behoefte aan een totaaloplossing groot. Pronk: “Totaalafbouw is ideaal voor bedrijven die hun kantoor willen renoveren of een nieuwe locatie willen inrichten. Doorgaans zijn ze op zoek naar een partner die werkt met hoogwaardige materialen en die ervoor zorgt dat het (ver)bouwen vlekkeloos verloopt. Dat is precies waar klanten bij ABRO op kunnen rekenen.”

Duurzaamheid

Projectafbouw is een combinatie van veel verschillende specialismen, die ABRO allemaal in eigen huis kan bieden. Denk aan interieurontwerp, projectmeubilair, vloerafwerking, systeemplafonds, metal stud wanden, designwanden en glaswanden. De totaalafbouwspecialist besteedt hierbij niet alleen zorg en aandacht aan de kwaliteit en levensduur, maar ook aan de duurzaamheid van de gebruikte materialen. Daarom werkt het bedrijf op het gebied van tapijt, verlichting en houtsoorten altijd met duurzame en gecertificeerde producten, zo vertelt de directeur. “Wij merken duidelijk dat steeds meer van onze klanten hier specifiek om vragen.”

Afspraak is afspraak

Toch kiezen opdrachtgevers ook om vele andere redenen voor ABRO. Pronk: “Naast kwaliteit zijn betrouwbaarheid en transparantie hierin doorslaggevend. Ons team bestaat uit veel oudere en ervaren medewerkers, die beschikken over een enorme hoeveelheid vakkennis. Daarbij komen wij gemaakte afspraken altijd na en zijn we eerlijk over de haalbaarheid van deadlines. Alleen met een gedegen voorbereiding kunnen we ons immers optimaal voorbereiden en de beste materialen inkopen voor de klus. Hierbij prijzen we elk onderdeel apart af, zodat de opdrachtgever precies weet hoe we tot het eindbedrag komen. Die mate van transparantie is in ons werkveld zeker niet gebruikelijk.”

Aansprekende projecten

ABRO heeft in Overijssel en omstreken een uitstekende naam opgebouwd dankzij aansprekende projecten. Als voorbeelden noemt Pronk onder meer de in de regio welbekende Porsche-garage en Auto-Care aan de A1 te Deventer. Ook indoor playground Urban Jump in Emmen en digital agency Vazquez in Enschede vallen op door hun stijlvolle en onderscheidende inrichting. Ga voor meer informatie of een offerteaanvraag naar www.abroprojectafbouw.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: