Kennisplatform voor Oost Nederland

Achterhoek nodigt ruim 200 relaties uit

Geplaatst op 31 augustus 2016
Zwarte Cross 2016

De Achterhoekse gemeenten hebben deze zomer opnieuw diverse bestuurlijke relaties uitgenodigd om deel te nemen aan twee bijzondere, ECHT Achterhoekse evenementen: de Zwarte Cross op vrijdag 22 juli en het Steengroeve Theater met de voorstelling MZN8D (naar Shakespeare’s ‘Midzomernachtsdroom’) op vrijdag 19 augustus. De Achterhoek liet hiermee zien dat samenwerking kan leiden tot prachtige prestaties waar zij bijzonder trots op is.

Ruim 200 personen (onder andere Achterhoekse en provinciale/Rijksbestuurders en relaties uit omliggende regio’s) gingen op de uitnodiging in. Tijdens de evenementen konden de gasten op informele wijze kennismaken met de Achterhoek en daarnaast op een ontspannen manier netwerken.

SmartHub Achterhoek
Voorafgaand aan de twee bezoeken maakten de gasten kennis met de ambities van de Achterhoek op het gebied van Smart Industry. De regio, met van oudsher veel technische kennis, innovatiekracht en maakindustrie, profileert zich als SmartHub met de slogan ‘Toekomst in de Maak’. De Achterhoek kan veel op eigen kracht maar investeert ook graag in sterke banden met partners die deze ambities ondersteunen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: